Muğla Datça’da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Ülkemizde meydana gelen depremlere ilişkin bilgiler paylaşılmaya devam ediyor. Depremlerle ilgili AFAD ve Kandilli Rasathanesi güncel listeyi paylaşmaya devam ederken Muğla'da deprem olduğu öğrenildi.

Muğla Datça’da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Deprem kuşağı üzerinde yer alan Türkiye, birbiri ardına meydana gelen depremlerle gündeme geliyor. Özellikle 6 Şubat 2023 tarihli depremlerin ardından günlük deprem listeleri de vatandaşlar tarafından takip edilmeye başlandı. Depremlerle ilgili güncel bilgiler Afet Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ve Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü tarafından listelenerek yayımlanıyor.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından paylaşılan güncel bilgilerle Muğla’nın Datça ilçesinde deprem olduğu öğrenilirken depreme dair detaylar da merak edildi.

DATÇA’DA 4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM

Muğla Datça’da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) verilerine göre Muğla’nın Datça ilçesinde 4,0 büyüklüğünde deprem meydana geldiği öğrenildi.

Muğla'nın Datça ilçesinde meydana gelen depremin saati 09.17 olarak kaydedildi. Datça'da meydana gelen depremin derinliği ise 7,9 kilometre olarak ölçüldü.

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayımlanan günlük deprem listeleri de resmi internet siteleri ve sosyal medya hesapları üzerinden yayımlanıyor.

AFAD deprem listesi için; ''https://deprem.afad.gov.tr/last-earthquakes.html'' adresini, Kandilli Rasathanesi deprem listesi için de ''http://www.koeri.boun.edu.tr/scripts/lst5.asp'' adresini ziyaret edebilirsiniz. Deprem listesi gün içinde güncellenmeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER