ANASAYFA Gündem Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir?

Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir?

Yeşilçam'ın efsane oyuncusu Nuri Alço dün fenalaşarak hastaneye kaldırılmıştı. Yaşanan bu olayın ardından Alço'nun sağlık durumu merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
Nuri Alço öldü mü, son sağlık durumu nedir?

Dün gelen üzücü habere göre Ramazan Bayramı tatili için Eskişehir'e giden 73 yaşındaki oyuncu Nuri Alço, rahatsızlanmasının ardından hastaneye kaldırıldı. Yeşilçam sinemasının efsane isminden gelen bu açıklamanın ardından Alço'nun sağlık durumu da oldukça merak edildi.

DOKTORUNDAN İLK AÇIKLAMA GELDİ.

Hastaneye kaldırılmasının ardından Acıbadem Eskişehir Hastanesi Başhekimi Dr. Volkan Ertuğrul, tedavisine devam edilen ve son derece merak edilen Alço'nun sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Alço'nun öğleden sonra hastanede muayene edildiğini belirten Ertuğrul, "Sanatçı Nuri Alço, hastanemize bulantı ve halsizlik şikayetleriyle başvurmuş olup gerekli muayeneleri ve ön tetkikleri yapılmıştır. Hastamız antikoagülan (kan sulandırıcı) aldığından ileri tetkik ve tedavi amaçlı yoğun bakım servisine yatırılmıştır. Kendisinin genel durumu iyi, bilinci açıktır." ifadeleri ile sevenlerine iyi haberi duyurdu.

NURİ ALÇO'NUN EŞİ YAŞANANLARI ANLATTI!

Gazeteci Birsen Altuntaş'a konuşan Nuri Alço'nun eşi Burcu Alço ise rahatsızlığın nasıl meydana geldiği konusunda açıklamalarda bulundu. Alço'nun hafıza kaybı yaşadığını ifade ederek "Nuri dün gece nefes alamamaya başladı. Kalp kapakçığı değiştiği için kalbiyle ilgili rahatsızlandı sandım ama boş boş bakıyordu, hafıza kaybı da başladı. Beni tanımadı ve ‘Nerdeyim?’ demeye de başladı. Ambulans çağırmamı istedi. Hemen hastaneye kaldırdım. Pıhtı attığı için hafıza kaybı yaşamış." şeklinde konuştu.

NURİ ALÇO'NUN SON SAĞLIK DURUMU NASIL?

Dün yaşanan bu olaylardan bu yana Alço'nun yakınları ve sevenleri tarafından endişeli bekleyiş de devam ediyordu. Bugün yoğun bakıma alınan Nuri Alço’nun ameliyata alınmasına şimdilik gerek duyulmadığını ifade eden Burcu Alço “Şimdi gözlem altında… Yoğun bakımda tutuluyor. Kendine geldi, hafızası yerinde… Kan sulandırıcı hap kullanıyordu. Her gün hapını ben içiriyordum. Ben 10 gündür Eskişehir’deyim. İhmal etmiş, o yüzden böyle bir sorun yaşadık sanırım. Çok şükür iyi şimdi iyi…” diyerek Alço'nun durumunun iyi olduğunu, hayati tehlikesi bulunan ciddi bir olayın bulunmadığı belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı’na Ankaralılardan yoğun ilgi geldi

ABB duyurdu! Batıkent Rekreasyon Alanı’na Ankaralılardan yoğun ilgi geldi