ANASAYFA Gündem Okullar ne zaman açılacak, ara tatil bitti mi?

Okullar ne zaman açılacak, ara tatil bitti mi?

MEB tarafından dönem başında alınan kararlar kapsamında okullarda ara tatil süreci başlamıştı. Okullarda ara tatil dönemine geçiş yapılması ile beraber ikinci dönemin ilk ara tatili de başlamıştı. Ramazan Bayramı tatilinin sona ermesi ile beraber gözler bu kez okulların ara tatil tarihlerine çevrildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Okullar ne zaman açılacak, ara tatil bitti mi?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yıl içinde birinci dönemde ve ikinci dönemde bir kez olmak üzere toplamda 2 kez ara tatil yapılmasına karar vermişti. Okullarda ara tatil döneminin başlaması ile berber 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2'nci döneminin ilk ara tatili için de start verildi. Ara tatilin başlaması ile beraber gözler bu kez ‘’Okullarda ara tatil ne zaman bitecek, Nisan 2024 okullar ne zaman açılacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. 

Eğitim Öğretim yılının 2'nci ve son ara tatili ile ilgili araştırmalar başladı. İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri için geçerli olan ara tatil hakkında ‘’Ara tatil ne zaman bitiyor, okullar ne zaman açılacak?'' soruları gündeme taşındı. Milli Eğitim Bakanlığı ara tatilin sona ereceği günü açıkladı. Öğrenciler ise ‘’Okullar 15 Nisan 2024 Pazartesi başlıyor mu?'' sorusunu araştırmaya başladı.

NİSAN 2024 OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK, 2. ARA TATİL NE ZAMAN BİTİYOR?

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının ilk ara tatili Kasım'da, 2'nci ara tatil ise Nisan'da tamamlandı. Bugün gündeme gelen soru ise okulların ne zaman açılacağı oldu.  Okullarda ikinci ara tatil 12 Nisan 2024 Cuma günü sona erdi. Okullar 15 Nisan 2024 Pazartesi günü açılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi

Ankara'da modern taksi durağı sayısı artıyor! ABB 46 taksi durağını yeniledi