ANASAYFA Gündem Örümcek adam kostümlü genç neden camiden atıldı? Ayaz Koç açıklama yaptı

Örümcek adam kostümlü genç neden camiden atıldı? Ayaz Koç açıklama yaptı

Geçtiğimiz gün Hatay'da yaşanan olay ülkede en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Örümcek adam kıyafetli bir genç bayram namazı kılacağı camiden polis zoruyla atıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Örümcek adam kostümlü genç neden camiden atıldı? Ayaz Koç açıklama yaptı

Hatay'da bir camide yaşanan olay kısa zamanda en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı. Kıyafetinden dolayı polislerin bayram namazı vaktinde zor kullanarak dışarı attığı  ve gözaltına aldığı genç neden Örümcek Adam kıyafeti giydiğini ve başına gelenleri anlattı.

ÖRÜMCEK ADAM KÖSTÜMLÜ GENÇ AYAZ KOÇ KİMDİR? 

Örümcek Adam maskesi ile imamı dinleyen genç kısa sürede cemaatin dikkatini çekti. İddialara göre maskeli bir şekilde durması ve yüzünün görünmemesinden dolayı vatandaşlar tedirgin oldu ve polislere haber verildi.

Zor kullanılarak dışarı çıkarılan ve gözaltına alınan şahsın neden böyle giyindiği kısa sürede ortaya çıktı. Ayaz Koç adlı vatandaşın ülkenin dört bir yanını gezerek giydiği süper kahraman kostümü ile insanları mutlu etmeye çalışan sade bir vatandaş olduğu ifade edildi. 

KOÇ AÇIKLAMA YAPTI

Başına gelen sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yapan Ayaz Koç, deprem zamanında da bölgede vatandaşları eğlendirme için bu kıyafetle gezdiğini, başına gelen durumdan dolayı yürüyemediğini ifade etti.

Ters kelepçe ile gözaltına alınan Alper Koç başına gelen bu durumun kendisini asla yıldırmayacağını, hayallerinin peşinden gitmeye devam edeceğini söyledi. Alper Koç'un bayram namazında camiden yaka paça çıkarıldığı anlar ise hafızalarda  yerini aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar vatandaşların piknik yapılması için yaptıkları çalışmayı paylaştı

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar vatandaşların piknik yapılması için yaptıkları çalışmayı paylaştı