ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı

ÖSYM tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 2024 E-KPSS başvuruları 12 Şubat Pazartesi itibariyle başladı. Adaylar, ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden başvurularını yapıyor.

ÖSYM açıkladı! 2024 E-KPSS başvuruları başladı

Binlerce engelli vatandaşın kamu kurumlarında çalışabilmesi için yapılan Engelli Kamu Personeli Sınavı (E-KPSS) için başvurular başladı.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan son dakika duyurusuna göre, 224 E-KPSS başvuruları adayların erişimine açıldı. 12 Şubat 2024 Pazartesi itibariyle başvuruların başladığı 2024 E-KPSS için son başvuru tarihi ise 29 Şubat 2024 Perşembe günü.

BAŞVURULAR BAŞLADI!

ÖSYM tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 28 Nisan 2024 Pazar günü yapılacak olan 2024 E-KPSS ile binlerce engelli vatandaş kamu kurumlarına yerleşmeye hak kazanacak.

Adaylar, başvurularını elektronik ortam üzerinden ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla, ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan ‘https://ais.osym.gov.tr ’ üzerinden ya da ÖSYM Aday İşlemleri Mobil uygulamasından yapabilecek.

DETAYLAR 2024 E-KPSS KILAVUZUNDA

ÖSYM tarafından yapılacak olan 2024 E-KPSS ile ilgili detaylar da binlerce aday tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre, sınava ilişkin detaylı bilgiye erişmek isteyen adaylar, ÖSYM tarafından yayımlanan 2024 E-KPSS Kılavuzu'na bakarak merak ettiklerine erişebilir.

2024 E-KPSS Kılavuzu da ÖSYM'nin resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER