ÖSYM YKS 2024 soru kitapçıkları yayınlandı mı?

Milyonlarca adayın üniversiteye yerleşmek için girmek zorunda olduğu YKS sınavı hafta sonu gerçekleştirildi. Öğrenciler girdikleri sınavın ardından soruları doğru ya da kontrol etmek için cevap anahtarlarını araştırmaya başladı.

ÖSYM YKS 2024 soru kitapçıkları yayınlandı mı?

Türkiye bir üniversite sınavı maratonunu daha geride bıraktı. Lise mezunu olan herkesin girebildiği bu sınav yine sorulan sorular ve sınava son dakikada geç kalan öğrenciler gibi anlarla akıllarda yer edindi. Bundan sonraki aşamanın sınav sonuçlarının açıklanacak olmasından dolayı öğrenciler kendileri açıklama günü gelene kadar bireysel olarak alacakları tahmin etmeye başladı.

ÖSYM AÇIKLAMA YAPTI

Konu ile ilgili olarak ÖSYM sınavda cevapladığı soruların cevaplarını merak eden öğrenciler için bir açıklama yayınlandı. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"8 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 1. Oturum Temel Yeterlilik Testi (TYT), 9 Haziran 2024 tarihinde uygulanan 2024-YKS 2. Oturum Alan Yeterlilik Testleri (AYT) ve 2024-YKS 3. Oturum Yabancı Dil Testi (YDT) Temel Soru Kitapçıkları ile Cevap Anahtarları’na 9 Haziran 2024 tarihinde saat 18.50'den itibaren aşağıdaki bağlantıdan erişilebilecektir"

ÖSYM YKS 2024 soru kitapçıkları yayınlandı mı?

GÖZLER SONUÇLARDA

Soru kitapçıklarına erişmek isteyen adaylar buraya tıklayarak cevapladıkları nın doğru olup olmadığını öğrenebilecekler. ÖSYM'nin ilerleyen günlerde ise sınavın sonuçlarını internet sitesi üzerinden yayınlaması ve adayların tercih dönemine girmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER