ANASAYFA Gündem Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesinde neler yaşandı?

Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesinde neler yaşandı?

CHP Lideri Özel geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmüştü. Partisinin yıllardır bir araya gelmediği isimler ile yan yana gelme politikasına devam eden Özgür Özel'in sıradaki durağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Özgür Özel - Devlet Bahçeli görüşmesinde neler yaşandı?

Partisinin yerel seçimlerde elde ettiği başarının devam etmesi için çalışmalarını sürdüren CHP Lideri Özgür Özel önceki başkanlardan daha farklı bir yol izliyor. Eski Başkan Kılıçdaroğlu'nun yıllardır ziyaret etmediği Cumhurbaşkanı Erdoğan ile partisinin genel merkezinde görüşen Özel bir görüşmeye daha imza attı.

İKİ LİDER MECLİSTE BİR ARAYA GELDİ

Dün akşam saatlerinde yaşanan bir gelişmede Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel ile Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir görüşme yapacağı bilgisi verilmişti. Beklenen görüşme bugün TBMM'de gerçekleştirildi. Söz konusu görüşme Bahçeli'nin TBMM'deki makamında yapıldı.

45 dakika süren ve iki liderin basına kapalı olarak gerçekleştirdiği görüşme sonrası bir açıklama yapılmazken daha sonra partisinin grup toplantısına geçen Özgür Özel burada görüşmeye dair söylemlerde bulundu.

OLUMLU BİR GÖRÜŞME MESAJI

Özel kürsüde yaptığı konuşmadan görüşmenin olumlu havada geçtiğini ve Bahçeli'nin eski deneyimlerinden bahsedildiğini söyledi. CHP Lideri Özgür Özel “10 bin liralık emekli maaşıyla geçinmenin imkansızlığı konusunda görüşlerimizi ifade ettik. Asgari ücrete temmuzda zam yapılmamasının yaratacağı sıkıntıyı karşılıklı konuştuk. Atanmayan öğretmenlerden staj mağdurlarına, kademeli emeklilikten uzman çavuşların sorunlarına kadar pek çok konuda görüş alışverişinde bulunduk" diyerek gündemin yoğun konularının görüşmede masaya yatırıldığını ifade etti.

Bu görüşmenin ardından gözler CHP Lideri Özel'in yapacağı diğer görüşmelere çevrildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Genel Merkezi'ne yapacağı görüşme bu konuda akla ilk gelen görüşmeler arasında yer aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu

Etimesgut Belediyesi Emlak Vergisi ödeme kanalları belli oldu