Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Oyuncu Seda Fettahoğlu'nun İstanbul'daki bir parkta ölü bulunduğu bildirildi. son dakika haberi ile Seda Fettahoğlu'nun neden ve kaç yaşında olduğu merak edilirken konuya dair gelişmeler de yakından takip ediliyor.

Parkta ölü bulunan oyuncu Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü?

Gelen son dakika bilgisine göre oyuncu Seda Fettahoğlu'nun bir parkta cansız bedenine ulaşıldığı öğrenildi. Ünlü oyuncunun ölüm haberi sosyal medyada gündem olurken magazin dünyası da sarsıldı. Yaşanan kayıpla ilgili olarak vatandaşlar da merak ettikleri sorulara yanıt aramaya başladı.

Seda Fettahoğlu'nun hayatını kaybetmesi ile ilgili olarak ''Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında, neden öldü, hangi dizilerde oynadı, kariyeri nedir?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için detayları derledik.

SEDA FETTAHOĞLU'NUN PARKTA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun hayatını kaybettiği öğrenildi. Ünlü oyuncunun hayatını kaybettiğine dair haberi Şehir Tiyatroları duyurdu. Şehir Tiyatroları tarafından yapılan açıklama ile hayatını kaybettiği öğrenilen oyuncu Fettahoğlu hakkında detaylar araştırma konusu oldu. Son olarak 'Çocuklar Duymasın' ve 'Sihirli Annem' dizilerinde boy gösteren Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta hayatını kaybetmiş şekilde bulunurken ölüm nedeni ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

parkta-olu-bulunan-oyuncu-seda-fettahoglu-kimdir-kac-yasinda-neden-oldu.jpg

OYUNCU SEDA FETTAHOĞLU NEDEN ÖLDÜ?

Şehir Tiyatroları'nın resmi Twitter (X) hesabı üzerinden yapılan açıklamaya göre ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu'nun hayatını kaybettiği kesinleşti. Şehir Tiyatroları tarafından verilen taziyede mesajında "Tiyatromuzun değerli oyuncusu, canımız, Seda Fettahoğlu’nu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz.Acımız çok büyük.Şehir Tiyatrosu ailemizin, sevenlerinin, dost ve yakınlarının başı sağ olsun." ifadelerine yer verildi. İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun cenazesinin Beyoğlu'nda bir parkta bulunduğu gelen bilgiler arasında yer alıyor.

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR?

1979 yılında Trabzon'da dünyaya gelen Seda Fettahoğlu, Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında tamamladı. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun olan Fettahoğlu, İngilizce bilmesinden dolayı seslendirme de yaptı. Fettahoğlu, kariyeri boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol aldı.

parkta-olu-bulunan-oyuncu-seda-fettahoglu-kimdir-kac-yasinda-neden-oldu-001.jpg

Seda Fettahoğlu, son olarak 'Çocuklar Duymasın'ın kadrosuna dahil oldu. Fettahoğlu'nun dizide canlandırdığı "Sultan" karakteri Haluk ve Meltem'in dünürü, Havuç'un ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı. Seda Fettahoğlu'nun rol aldığı yapımlar;

  • “Midas’ın Kulakları” 2003
  • ''Küçük Nasreddin'' 2004,
  • “Çalıkuşu” 2004,
  • “Kanlı Nigar” 2006,
  • “Ceza Kanunu” 2007,
  • “Kırmızı Pazartesi” 2008,
  • ''Sokak Kedileri'' 2008,
  • “Numan Nokta Net” 2009,
  • “Mefisto” 2009,
  • “Bakhalar” 2010,
  • “Surname 2010”,
  • ''İşgal Altındaki Masallar'' 2010

Seda Fettahoğlu'nun vefatı ile ilgili olarak yapılacak otopsi raporunun ardından açıklama gelmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER