Polisler için yeni dönemi Bakan Yerlikaya açıkladı! 2025'te tüm polislerde kamera olacak

Bugün canlı yayında son dakika açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2025 yılında tüm polislerimizde kamera olacağını ifade etti.

Polisler için yeni dönemi Bakan Yerlikaya açıkladı! 2025'te tüm polislerde kamera olacak

Bugün İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında merak edilenlere yanıt verdi. Burada yaptığı açıklamalarda polisler için gelecek sene uygulanacak olan değişikliklerden de bahsetti. Yapılan açıklamalara göre artık artık polislerin tamamına kamera takılacağı öğrenildi.

BAKAN BOLAT 2025 YILINDA POLİSLERİN TAMAMINDA KAMERA TAKILACAĞINI DUYURDU!

Canlı yayında önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, polislerimizin tamamında kamera olacağını ifade ederek, "2 buçuk yıl içinde İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü tamamlanacak. İlgili bakanlıklarımız ile çalışmalar yapıldı. Huzurun yüzyılında Türkiye Yüzyılında kazandırmış olacağız. Uzun zamandır böyle bir ihtiyaç vardı. Sayın Cumhurbaşkanımız da bunu gördü.

İstanbul'da en büyük sorunlardan biri trafik. Bu sebeple 2500 personel trafik birimlerinde. Asayişte de sayıyı 3.069 olarak artırdık o da şimdilik. Bu sayı daha da artacak. Cumhurbaşkanımızın Avrupa'daki ordulardan daha fazla dediği sayı işte bu.

Kontrolü artıracağız, huzur uygulamalarını artıracağız. Bunlar her yerde olacak. Kurumlardaki kameralar ile entegre olacağız. Bunun alt yapısını da arkadaşlarımız çalışıyor.

2025'te bütün polislerimizde kamera olacak. Polislerimizin yakasında kamera olacak." şeklinde ifadelere yer verdi.

SONRAKİ HABER