ANASAYFA Gündem POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2024 yılı için gerçekleştirilen toplamda 7 bin 500 polis alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak konusu oldu.
yazar
Sinem GÜVEN
POMEM 31. Dönem başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

Uzun süredir milyonlarca aday tarafından merakla beklenen polis alımları Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Yapılan açıklamalarda Nisan ayı için toplamda 7 bin 500 polis alımları için başvurular alınırken, adaylar tarafından tamamlanan başvuru işlemleri ile birlikte sonuçların da ne zaman açıklanacağı en çok merak edilen konular arasında yer aldı.

31. DÖNEM POMEM BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 31. dönem için lisans mezunu (6.000) erkek ile (1.500) kadın, aday olmak üzere toplam (7.500) aday için başvuru işlemleri tamamlandı. 4 Nisan 2024 tarihinde başlayan başvuru işlemleri 14 Nisan 2024 tarihinde ise sona erdi. 

Buna göre başvuru yapan adaylar ise sonuçların ne zaman açıklanacağı araştırmaya başladı. Konuya ilişkin Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklama gelmedi.

10 GÜN İÇERİSİNDE AÇIKLANMASI BEKLENİYOR!

Her ne kadar güncel olarak Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da geçtiğimiz sene POMEM 30. Dönem başvuru sonuçları 10 gün içerisinde açıklanmıştı. Bu nedenle de bu sene de başvuru sonuçlarının 24 Nisan 2024 tarihinde yani yine 10 gün içerisinde açıklanmasının beklendiği belirtildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda

WhatsApp kullanıcıları için yeni güncelleme üzerinde çalışıyor! Çevrimiçi listesi yolda