Ramazan Bayramı tatili ne zaman, tatil kaç gün olacak, hangi günler?

Ramazan Bayramı'nın hangi tarihlerde idrak edileceği merak konusu olmaya devam ediyor. Ramazan Bayramı tatilinin hangi güne denk geldiğini merak edenler tatilin kaç gün süreceğini de merak etmeye başladı.

Ramazan Bayramı tatili ne zaman, tatil kaç gün olacak, hangi günler?

Ramazan Bayramı tarihleri gündemdeki yerini aldı. Ramazan Bayramı'nın kaç gün idrak edileceği ve hangi tarihler arasında tatil yapılacağı merak edilmeye devam ederken araştırmalar da sürüyor.

Ramazan ayının idrak edilmesine sayılı günler kalırken bir yandan da Ramazan Bayramı için bekleyiş devam ediyor. Ramazan ayının ardından Ramazan Bayramı idrak edilecek. İslam alemi üç gün sürecek bayram kapsamında araştırmalarına şimdiden başladı. Ramazan Bayramı tatil süresi araştırılırken ‘’2024 Ramazan Bayramı tatili kaç gün, uzatılacak mı, hangi tarihlerde olacak?'' sorularına yanıt aranmaya başladı.

2024 BAYRAM TATİLİ NE ZAMAN, KAÇ GÜN OLACAK?

Ramazan ayı 2024 yılında mart ayında idrak edilmeye başlanacak. Bir aylık oruç süreci akabinde üç günlük bayram idrak edilecek. Bayram tatil süresi merak edilirken 2024 yılında Ramazan ayı 11 Mart tarihinde başlıyor.

Ramazan Bayramı tatili ne zaman, tatil kaç gün olacak, hangi günler?

Bir aylık süreç ardından Ramazan Bayramı idrak edilecek. Ramazan Bayramı 10, 11 ve 12 Nisan günü idrak edilmiş olacak. Yarım gün tatil olan arefe günü de 9 Nisan'da idrak edilecek. Buna göre 9 Nisan Salı yarım gün, 10, 11, 12 Nisan günleri tatil olacak. Hafta sonu ile beraber 5 buçuk gün tatil söz konusu olacak.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER