ANASAYFA Gündem Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı ne zaman

Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı ne zaman

Geçtiğimiz hafta iş arayan vatandaşları heyecanlandıran bir açıklama yapılmış ve Sağlık Bakanlığı'nın alım gerçekleştireceği ifade edilmişti. Vatandaşlar kura ile belirlenecek alımın ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sağlık Bakanlığı kura çekimi yapıldı mı? Sağlık bakanlığı İŞKUR 8 bin işçi alımı ne zaman

Bakanlıklar tarafından yapılan iş alım ilanı yüz binlerce vatandaşın hayalini süslüyor. Devlet kadrolarında işe girebilmek için hazırlıklarını sürdüren adaylar ilgili kurumların yapacakları duyuruları takip ediyor.

BAKAN KOCA İŞÇİ ALIMI MÜJDESİNİ VERMİŞTİ

Mart ayının başında müjdeli haber Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca'dan gelmiş, Bakan Koca 8 bin işçi alınacağını açıklamıştı. Söz konusu alımın nasıl yapılacağına dair bilgiler veren Sağlık Bakanı Koca “İŞ-KUR'a yapılan başvurular arasından kura ile 8 bin işçi alımı yapacağız. Çok kısa süre içinde Bakanlığımız merkezinde noter huzurunda ve YouTube üzerinden canlı yayınla kura çekilişini gerçekleştireceğiz” şeklinde konuşmuştu.

Bu haberin ardından İŞ-KUR aracılığı ile başvuru yapan vatandaşlar kuranın geleceği günü beklemeye başladı. Bakanlık bünyesinde işe girmeyi hayal eden adayların beklediği gün geldi.

Sağlık Bakanlığı İŞ-KUR 8 bin işçi alımı 3-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek. Söz konusu alımlar Bakan Koca'nın dediği gibi YouTube üzerinden canlı yayınlanacak. Alımlar için yapılacak kura 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleşecek.

SONUÇLAR MERAKLA BEKLENİYOR

Büyük bir başvuru yapılan işçi alımının çekilen kuranın ardından internet ortamında da nihai listenin yayınlanması bekleniyor. Söz konusu alıma ek olarak ilgili kurum ve kuruluşlar alım yapıp yapmayacağına dair duyurularını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TEB'den emekliye 12 bin TL promosyon kampanyası! 30 Nisan'a kadar başvuru hakkı var

TEB'den emekliye 12 bin TL promosyon kampanyası! 30 Nisan'a kadar başvuru hakkı var