ANASAYFA Gündem Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı yapıldı!

Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı yapıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, seçim sonrası partisinin ilk grup toplantısında konuştu. MHP Lideri Bahçeli'den önemli açıklamalar gelirken yeni anayasa vurgusu da dikkati çekti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Seçim sonrası MHP'de ilk grup toplantısı yapıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 31 Mart yerel seçimleri sonrası partisinin ilk grup toplantısına katıldı. MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin açıklamaları merak konusu olurken konuşmalarından satır başlarını haberimizde derledik. 

‘’Hiç kuşkusuz egemenlik kayıtsız, şartsız milletindir. Millet ne diyorsa saygımız ve sadakatimiz tamdır ve tartışmasızdır. MHP, Türkiye ve Türk milletine varlığını adamış, siyasetçinin değil seçmenin mutluluğu her zaman gaye eylemiştir.'' diyen MHP Genel Başkanı Bahçeli, ‘’Siyasi tarihi yeni anayasa ile taçlandırmalıyız'' dedi. 

‘’2053'TE BU İDEAL GERÇEKLEŞECEKTİR''

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin grup toplantısında yaptığı konuşmanın satır başlıkları ise şöyle;

‘’Biz görevimizin farkındayız. Yapacaklarımızın şuurundayız. Vizyonu yetmeyenlerin umutsuzluk çarkına kapılması bundan sonra da muhtemeldir. Türkiye'mizi hak ettiği gelişmişlik statüsüne mutlaka çıkarmalıyız.  Türk ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşma mücadelemiz kamçılanmıştır. Siyasi tarihi yeni anayasa ile taçlandırmalıyız. 

Özellikle her birimizin hissesine düşen vazife, ortamı bulandıran çarpık zihniyetlerin kara propagandalarına aldırmadan, arkamıza bakmadan hızlı adımlarla yürümektir. Hiç şüphe yok ki geleceğin süper gücü Türkiye'dir. 2053'te bu ideal gerçekleşecektir.''

31 Mart yerel seçimlerindeki sonuçlara da değinen MHP Lideri Bahçeli, ‘’31 Mart yerel seçimlerinden sonra birisinin çıktığı diğerinin indiği bir iktidar yapısı yoktur. Yerinde sayan bir Türkiye yoktur, olması da mevzu konusu değildir. Fazladan belediye kazanmakla yerel iktidar olunmaz.''  dedi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hıdrellez ne zaman, nasıl kutlanır, duası nedir?

Hıdrellez ne zaman, nasıl kutlanır, duası nedir?