ANASAYFA Gündem Sıcaklıklar 45 dereceyi gördü! Uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi

Sıcaklıklar 45 dereceyi gördü! Uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi

Hava sıcaklığının artması ve kimi illerde sıcaklık değerinin 45 dereceyi aşması ile birlikte uzman isimler vatandaşları uyarmayı ihmal etmedi.
yazar
Haber Merkezi
Sıcaklıklar 45 dereceyi gördü! Uzmanlardan peş peşe uyarı mesajları geldi

Temmuz ayında hava sıcaklığı Türkiye genelinde artmaya devam ederken Meteoroloji Genel Müdürlüğü bu hafta sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artmaya devam edeceğini açıkladı.

MUĞLA VE ANTALYA'DA HAVA SICAKLIĞI ARTIYOR

Kimi illerde sıcaklık değeri 45 dereceyi aştı. Bu iller arasında Antalya ve Muğla yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Ayrıca Antalya ve Muğla'nın bugün en sıcak olan iller arasında ilk sırada yer aldığını ifade etti.

Sıcaklık rekorları daha da artacak - Son Dakika Haberleri

Bunun ile birlikte bu hafta havanın nasıl olacağı da merak edilirken Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden açıklama gecikmedi.

Sıcaklık değerlerinin bu hafta artacağına yönelik bilgi paylaşımı gündeme geldi. Özellikle Ege ve Marmara kıyılarında sıcaklık değerlerinin hissedilebilir şekilde artacağı da ifade ediliyor.

AKOM'dan yüksek sıcaklık uyarısı - Son Dakika Haberleri İnternet

UZMANLAR ÖĞLE SAATLERİNİ İŞARET ETTİ

Hava sıcaklığına ilişkin açıklamalar yapan uzmanlar ise öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması hususunda vatandaşları uyardı.

Ege ve Marmara kıyıları başta olmak üzere bu hafta İç Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde de sıcaklık değeri 30 derecenin üzerine çıkacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Peugeot 3008 kamuflajlı yeni haliyle yollarda!

Peugeot 3008 kamuflajlı yeni haliyle yollarda!