Her gün Türkiye'nin dört bir yanında trafik kazası meydana geliyor. Yaşanan kazaların olması kadar oluş biçimleri de vatandaşların akıllarında büyük bir soru işareti oluşturuyor.
YAN YATAN ARABADAKİ KİŞİLER YARALANDI
Konu ile ilgili bir örnekte Sivas'ta meydana geldi. Akşam saatlerinde yaşanan kazanın olayı Çimento kavşağı oldu. Edinilen bilgiye göre göre içerisinde sürücüsüyle beraber toplamda 3 kişinin olduğu bir araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesinden dolayı refüje çarptı ve yan yattı.
Yan yatarak ilerleyen araç 30 metre boyunca sürüklenmesinin ardından durdu. Metrelerce sürüklenen aracı gören görgü tanıkları sağlık ekiplerine haber verdi. Kaza yerine gelen ambulanslar araç içindeki 3 kişinin yaralandığını tespit etti ve onları hastaneye götürdü.
OLAYIN NEDENİ ARAŞTIRILIYOR
Yapılan tetkiklerde araç içindeki N.B., A.B. ve N.B'nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Aracın kontrolünün kaybedilmesinde sürücü mü yoksa araçtan kaynaklı bir hata olduğunu öğrenmek adına polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.
Kısa süre içerisinde merak edilen soruların cevaplanması bekleniyor. Yaşanan kaza ise araç ile ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını hatırlatan bir örnek olarak akıllarda yer edindi.
Değerli HaberAnkara.com okurları,
HaberAnkara.com ekibi olarak Türkiye'de ve dünyada yaşanan, haber değeri taşıyan gelişmeleri sizlere en hızlı, tarafsız ve kapsamlı şekilde sunmak için çalışıyoruz. Bu süreçte sunduğumuz haberlerle ilgili eleştiri, görüş ve yorumlarınız bizim için çok değerli. Ancak, karşılıklı saygı ve hukuka uygunluk çerçevesinde, daha sağlıklı bir tartışma ortamı oluşturmak adına yorum platformumuzda uyguladığımız bazı kurallarımız bulunmaktadır.
Sayfamızda Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına ve evrensel insan haklarına aykırı yorumlar onaylanmaz ve silinir. Okurlarımız tarafından yapılan yorumların, (diğer okurlara yönelik olanlar da dahil) kişilere, ülkelere, topluluklara, sosyal sınıflara ırk, cinsiyet, din, dil başta olmak üzere ayrımcılık içermesi durumunda, yorum editörlerimiz bu yorumları onaylamayacak ve silecektir. Onaylanmayacak ve silinecek yorumlar arasında aşağılama, nefret söylemi, küfür, hakaret, kadın ve çocuk istismarı, hayvanlara yönelik şiddet söylemleri de yer almaktadır. Suçu ve suçluyu övmek, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suçtur, bu nedenle bu tür yorumlar da HaberAnkara.com sayfalarında yer almayacaktır.
Ayrıca, Türkiye Cumhuriyeti mahkemelerinde doğruluğu kanıtlanamayan iddia, itham ve karalama içeren, halkı kin ve düşmanlığa tahrik eden, provokatif yorumlar da yapılamaz.
Markaların ticari itibarını zedeleyici, karalayıcı ve ticari zarara yol açabilecek yorumlar onaylanmaz ve silinir. Aynı şekilde, bir markaya yönelik promosyon veya reklam amaçlı yorumlar da onaylanmaz ve silinecek yorumlar kategorisindedir. Diğer web sitelerinden alınan bağlantılar HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılamaz.
HaberAnkara.com yorum alanında paylaşılan tüm yorumların yasal sorumluluğu yorumu yapan kullanıcıya aittir, HaberAnkara.com bu sorumluluğu üstlenmez.
HaberAnkara.com'de yorum yapan her okur, yukarıda belirtilen kuralları, sitemizde yer alan Kullanım Koşulları'nı ve Gizlilik Sözleşmesi'ni okumuş ve kabul etmiş sayılır.
Kurallarımıza uygun şekilde saygı, nezaket, birlikte yaşama kuralları ve insan haklarına uygun yorumlarınız için teşekkür ederiz.