Sivas Kangal'da otomobiller çarpıştı! 5 kişi yaralandı

Sivas Kangal'da iki otomobil kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan kazada 5 kişi yaralandı.

Sivas Kangal'da otomobiller çarpıştı! 5 kişi yaralandı

Sivas'ın Kangal ilçesinde otomobillerin çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların tedavisi sürüyor.

Sivas'ta yaşanan kazalara bir yenisi daha eklendi. Kangal'da otomobillerin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Sivas’ın Kangal ilçesinde iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre kaza Kangal ilçesi Çetinkaya yolu eski hastan kavşağı yakınında meydana geldi. S.D. idaresindeki otomobil ile O.G. idaresindeki otomobil, kafa kafaya çarpıştı. Kazada sürücüler ile otomobillerin içerisinde bulunan 3 kişi yaralandı.

Sivas Kangal'da otomobiller çarpıştı! 5 kişi yaralandı

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Çevredeki vatandaşlar ise kaza olduğunu fark edince hızlı bir şekilde araçların çarpıştığı yere koştu. Vatandaşlar, kaza olduğu bilgisini yetkililere haber verdi. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekipler, yaralılara olay yerinde müdahalede bulundu. İlk müdahalenin ardından yaralılar ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kangal'da yaşanan kazada, yaralanan kişilerin sağlık durumlarının nasıl olduğu ise merak edildi. Yaralıların hastanede tedavi gördükleri öğrenildi. Ekipler, kaza hakkında inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER