Sivas'ta otomobillerin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Sivas Şarkışla'da otomobillerin çarpışması sonucu trafik kazası meydana geldi. Yaşanan kazada 4 kişi yaralandı.

Sivas'ta otomobillerin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı

Sivas’ta otomobillerin çarpışması sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

Sivas'ta yaşanan trafik kazalarına bir yenisi daha eklendi. Sivas’ın Şarkışla ilçesinde iki otomobilin çarpması sonucu 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle yaralan 4 kişi hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre, kaza Şarkışla-Sivas karayolu Altınyayla Pınarbaşı kavşağında yaşandı. 44 yaşındaki N.N.K. idaresindeki otomobil ile 38 yaşındaki M.Y. idaresindeki otomobil kavşakta çarpıştı. Çarpışma sesini duyarak kaza olduğunu fark eden vatandaşlar, olay yerine yardım etmek için koştu. Vatandaşlar yaşananları yetkililere bildirdi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücüler ile birlikte otomobilde bulunan D.Ç.Ö. (40) ve S.K. (35) yaralandı. Olay yerine giden ekipler, yaralılara ilk müdahalede bulundu. Ekiplerin müdahalesiyle yaralılar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

YARALILARIN SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Sivas'ta meydana gelen kazada yaralanan sürücülerin sağlık durumu merak edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Ekipler, kaza ile ilgili inceleme çalışmalarına başladı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER