SON DAKİKA I Adana Büyükşehir Belediye Binasına silahlı saldırı! Özel Kalem Müdürü Vekili ağır yaralandı

Türkiye Adana'dan gelen haber ile sarsıldı. Adana Büyükşehir Belediyesine yapılan silahlı saldırıda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük ağır yaralandı.

SON DAKİKA I Adana Büyükşehir Belediye Binasına silahlı saldırı! Özel Kalem Müdürü Vekili ağır yaralandı

Türkiye'de yerel seçime çok az bir zaman kala istenmeyen haberler gelmeye devam ediyor. Ülke gündeminde bir numaraya oturan olayın adresi Adana oldu. Edinilen bilgiye göre Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın Özel Kalem Müdürü Vekili Samet Güdük makamında uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Ülke ve Adana halkı tarafından büyük bir şok ile karşılanan haberde şahsın saldırısı sonucu 3 kurşunun vücuduna isabet etmesinden dolayı ağır yaralanan Güdük'ün kurtarılması için çabalar sürüyor. Şahsın saldırıyı gerçekleştirdikten sonra polis merkezine giderek teslim olduğu öğrenildi.

“SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ ”

Yaşanılan saldırı sonrasında büyük bir şok yaşadığı öğrenilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar SZC TV'ye bağlanarak, “Olayın şokundayız. Birkaç el sıkmış. Saldırganın kimliği belli. Bizim çalışanımız. Aralarında nasıl bir ilişki var bilmiyoruz. Hastanedeyiz, şu an ameliyatta. Durumu da ağır.” şeklinde konuşmuştu. Olayı gerçekleştiren kişinin ise yardım amacı ile işe alınan bir kişi olduğu öğrenildi. Karalar, saldırganın yardım amacıyla işe aldıkları bir kişi olduğunu söyledi.

ALCAK VERECEK MESELESİ

Yaşanılan belirsizliğin ardından Adana Valiliği bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamada “Olayın alacak meselesi yüzünden gerçekleştirildiği tespit edilmiştir. Şüpheli emniyete gelerek teslim olmuştur” denildi. Yaşanılan bu saldırıya sosyal medyadan da büyük tepki gösterildi.

SONRAKİ HABER