Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Tarım ve Orman Bakanlığı bin 500 işçi alımı kura tarihi belli olmuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün internet sitesi üzerinden yapılan yazılı açıklamayla kura sürecinin ayrıntıları belli olurken başvuru sahipleri de detaylar hakkında bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Tarım ve Orman Bakanlığı, bin 500 işçi alımı yapacağını duyurdu. Bakanlıklar tarafından yapılan duyurular vatandaşların gündeminde yer alırken Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından açıklanan personel alımına dair kura tarihi de belli olmuştu. Tarım ve Orman Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi ,zerinden yayımladığı açıklama ile merak edilen detayları da duyurmuş oldu.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kurası 27 Şubat 2024 tarihinde tamamlanırken bin 500 tarım İşçisi alımı için noter huzurunda gerçekleşen kura çekiminin ardından işçi alım sürecine ilişkin bilgilendirmeler, adaylardan istenilecek evraklar merak konusu oldu. Detayların Bakanlık ve Personel Genel Müdürlüğü internet sitesi üzerinden ilan edileceği açıklanırken ‘’Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri nasıl öğrenilir?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı.

TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI KURA SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura çekilişi 27 Şubat tarihinde Atatürk Konferans Salonunda noter huzurunda gerçekleştirildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı işçi alımı kura sonucu ve isim listeleri açıklandı mı, nasıl öğrenilir?

Kura çekimi Tarım ve Orman Bakanlığının TV, Youtube ve sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımlandı. Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada "1500 Tarım İşçisi alımı için noter huzurunda gerçekleşecek kura çekimi yayınına https://www.youtube.com/tarimtv​ adresinden ulaşabilirsiniz.​" denildi. Bu çerçevede kura sonuçlarına belirtilen adres üzerinden ulaşılabileceği aktarıldı.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER