Terör örgütlerine yönelik Kahramanlar 45 Operasyonu! 36 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlar hakkında bilgi verdi.

İçişleri Bakanlığı tarafından terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar aktif bir şekilde devam ediyor. Son olarak İçişleri Bakanı olarak seçildiği günden itibaren yapılan başarılı operasyonlarla adından söz ettiren Ali Yerlikaya bir paylaşım daha yaparak vatandaşları bilgilendirdi.

Bölücü terör örgütü mensuplarına yönelik gerçekleştirilen kapsamlı operasyonlarda 36 şüphelinin yakalandığını açıklayan Bakan Yerlikaya söz konusu operasyonun 3 gündür devam ettiğini bildirdi. Bakan Yerlikaya operasyonun adının “Kahramanlar 45” olduğunu aktardı.

Vatandaşların yapılmasını desteklediği ve sonuçlardan dolayı İçişleri Bakanlığı'nı tebrik ettiği operasyonlar ile ilgili kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yapan Yerlikaya “Aziz Milletimizin Bilmesini isterim ki; Ülkemizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açtırmayacağız. Milletimizin duası, güvenlik güçlerimizin üstün gayretleriyle mücadelemize aralıksız devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

BİNLERCE LİRALIK DÖVİZ VE DÖKÜMAN ELE GEÇİRİLDİ

Bakan Yerlikaya paylaşımının devamında Antalya'da 2, Düzce'de 1, Elazığ'da 6,İstanbul'da 7, Konya'da 6, Mersin'de 7, Ordu'da 1, Rize'de 1, Sakarya'da 2, Sivas'ta 1 ve Trabzon'da 2 şüpheli şahısın yapılan operasyonlar kapsamında kıskıvrak yakalandığını ve yapılan aramalarda 39 Bin Dolar, 11 Bin Euro, 200 Bin TL ve çok sayıda dijital materyal ve dokümana el konulduğunu söyledi.

Bakan Ali Yerlikaya paylaşımının devamında ise “Yılın 365 günü, 4 mevsim, 12 ay, gece gündüz demeden operasyonlar düzenliyoruz. Terörle mücadelemiz son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar kararlılıkla devam edecek” dedi ve operasyona katılan personellerini tebrik etti.

Yapılan paylaşım kısa süre içerisinde vatandaşlardan bolca yorum ve beğeni aldı.