TMOK Fair Play Komisyonu üniversite kervanının ikinci adresi Ankara Üniversitesi olacak. Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu 44. yılını kutlarken komisyon Fair Play Üniversiteler Kervanı projesi kapsamında 2025 ziyaretlerine başlamıştı.
ANKARA ÜNİVERSİTESİ, TMOK FAİR PLAY ÜNİVERSİTELER KERVANINI KONUK EDECEK!
TMOK Fair Play Komisyonu’nun üniversite kervanı ikinci ziyaretini Ankara Üniversitesi’ne yapacak. Türkiye’de kuruluşunun 44. yılını kutlayan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Fair Play Komisyonu’nun geleneksel olarak sürdürdüğü 'Fair Play Üniversiteler Kervanı' projesi 2025 yılı çalışmalarına devam ediyor.
TMOK Fair Play Komisyonu Üniversiteler Kervanı Ankara Üniversitesi’nde öğrencilerle 20 Kasım Perşembe günü Gölbaşı 50. Yıl Yerleşkesi Spor Bilimleri Fakültesi Olimpiyat Seminer Salonu’nda bir araya gelecek. Dünya Fotoğraf ve Karikatür Sergisi 13.30’da açılacak, ardından 14.00’te panel gerçekleşecek. Üniversite gençlerine Fair Play felsefesini anlatma ve yaşamın parçası olarak görmelerini sağlamaya yönelik olarak Ankara Üniversitesi’nde gerçekleşecek panelde, 'Fair play nedir?' 'Geçmişten Günümüze Fair play', 'Atatürk ve Fair Play', 'Fair play ve Kişisel Gelişim' sunumları yapılacak.
Düzenlenecek olan etkinliğe Türkiye'nin rekortmen şampiyon milli atletleri arasında yer alan Necdet Ayaz'da katılacak. Ayaz, Fair Play sunumu gerçekleştirerek kendi kişisel deneyimlerini genç üniversitelilerle paylaşacak.