ANASAYFA Gündem TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman?

TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman?

Konut fiyatlarının artması ile beraber farklı alternatiflere yönelen vatandaşlar, fiyatlara çare bulunması konusundaki taleplerini yinelemeye devam ediyor. TOKİ'nin uygun fiyatlı konut satışı yapması ile beraber bir kampanya detayı gündeme gelirken vatandaşlar da bunun detaylarını merak etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman?

TOKİ konut ve iş yeri satışında indirim başladı mı, ne zaman? - Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına bağlı olarak çalışan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), uygun taksitlerle yaptığı satışlarla dikkati çekiyor. Dar gelirlinin ev sahibi olması için TOKİ tarafından yapılan kampanyalar takip edilirken iş yeri ve konut satışında indirim kampanyası hakkında gelişmeler merak ediliyor. 

Geçtiğimiz yıl yüzde 25 oranında TOKİ indirim kampanyası düzenlenirken vatandaşlar bu yıl içinde herhangi bir indirim olup olmadığını merak ederek ‘’Konut ve iş yeri almış olanlara yönelik düzenlenen TOKİ indirim kampanyası ne zaman?'' sorusuna yanıt aranmaya başladı. 

TOKİ İNDİRİM KAMPANYASI 2024 NE ZAMAN?

TOKİ sayesinde ev sahibi ve iş yeri sahibi olanlar, indirim açıklamasına yoğunlaştı. 2023 yılında borcunu peşin ödemek isteyenler yüzde 25 indirimden faydalanmıştı. 

TOKİ indirim kampanyasına dair bu yıl için henüz bir tarih açıklaması gelmedi. Geçtiğimiz yıl eylül ayında başlayan yüzde 25 indirim kampanyası 19 Ekim tarihinde son bulmuştu. 2024 yılı için de indirim kampanyası bekleyişi devam ederken henüz bir açıklama gelmedi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Çankaya'da çıkan trafo yangını paniğe neden oldu

Ankara Çankaya'da çıkan trafo yangını paniğe neden oldu