ANASAYFA Gündem Türkiye'nin dört bir yanından gelen renkli oy kullanma görüntüleri yüzleri güldürdü

Türkiye'nin dört bir yanından gelen renkli oy kullanma görüntüleri yüzleri güldürdü

Türkiye 31 Mart Yerel Seçimlerine odaklanırken her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de vatandaşların tercihleri kadar giyimleri de konuşuldu. Görüntüler görenleri tebessüm ettirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Türkiye'nin dört bir yanından gelen renkli oy kullanma görüntüleri yüzleri güldürdü

2024 Yerel Seçimleri yoğun geçen bir günün ardından geride bırakılmaya hazırlanıyor. Söz konusu seçimlere sabahın ilk saatlerinden itibaren ilgi gösteren vatandaşlar son dakikalara kadar oy atmaya devam etti.

SEÇMENLERİN TARZI GÜNDEM OLDU

Vatandaşların seçime olan büyük ilgisi siyasilerinde memnun kaldığı bir durum olarak ifade edilirken sandık başına farklı giyimler ile giden vatandaşlar giydikleri kostümler ile dikkat çekti. Bursa'da bir vatandaş Hacivat kıyafeti ile oy kullanırken, Adana'da bir vatandaş Kral tacı ile oy kullanmaya geldi.

Düzce'de bir sporcu ise Astronot Alper Gezeravcı'dan yola çıkarak astronot kıyafeti ile seçime geldi. Seçime hayvanları ile gelen vatandaşlar ile de oldu. Köpekleri ve kuşları ile gelen vatandaşlar herkesin ilgisini çekerken seçime at ile giden vatandaşlar bir başka ilgi seçen seçmenler oldu.

BİR GELENEK HALİNE GELDİ

Türkiye'nin en yaşlı insanının oy kullanması ve dünyanın en uzun boylu kadını Rumeysa Gelgi'nin oy kullandığı anlarda seçimin dikkat çeken anları arasında yer aldı. Son seçimlerde giderek artan farklı konseptte oy kullanma tercihinin giderek artması ve seçimden seçime artan bir gelenek olması bekleniyor.

Söz konusu anlar 31 Mart Yerel Seçiminin geride bırakıldığı saatlerde, seçime dair  en renkli anlar olarak akıllarda yer edindi. Görüntüler sosyal medyada defalarca paylaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 yerel seçim sonuçları CHP'nin kazandığı büyükşehir, il, ilçe belediyeleri! CHP hangi belediyeleri kazandı?

2024 yerel seçim sonuçları CHP'nin kazandığı büyükşehir, il, ilçe belediyeleri! CHP hangi belediyeleri kazandı?