ANASAYFA Gündem Üç ilde başlayan orman yangınları devam ediyor! Alevler yükseldi!

Üç ilde başlayan orman yangınları devam ediyor! Alevler yükseldi!

Hatay'ın Belen ilçesi, Mersin'in Gülnar ilçesi ve Çanakkale'nin Kızılkeçili köyünde orman yangını meydana geldi. Ekipler yangını söndürmek için müdahaleye devam ediyor. 3 ilde başlayan yangınlar henüz söndürülemedi.
yazar
Haber Merkezi
Üç ilde başlayan orman yangınları devam ediyor! Alevler yükseldi!

Hatay'ın Belen ilçesi, Mersin'in Gülnar ilçesi ve Çanakkale'nin Kızılkeçili köyünde yangın meydana geldi. Bunun ile birlikte 3 ilde dün başlayan orman yangınları henüz söndürülemedi. Yangını söndürmek için çok sayıda ekip ise müdahaleye devam ediyor.

Fotoğraf: İHA

YANGIN ÇIKMASI SONUCU VATANDAŞLAR TAHLİYE EDİLDİ

Bir evde yaşayan iki kişinin bahçelerindeki sazlık alanı temizlemek için yaktığı ateş sonucu dün saat 14.00 sıralarında Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Soğukoluk Mahallesi Armutçuk mevkiinde yangının çıkmasına neden oldu.

Yangın rüzgarın etkisiyle büyüdü. Bunun sonucunda Müftüler, Soğukoluk ve Benlidere'de yaşayan vatandaşlar tahliye edildi.

Fotoğraf: İHA

YANGINDA 7 EV TELEF OLDU!

Yerleşim yerlerine sıçrayan yangında ilk belirlemelere göre 7 ev yandı ve 4 araç da hasar gördü.

Yangına müdahalede bulunmak için gelen bölgeye giden bir arazöz otomobil ile çarpıştı. Kazada sonucu otomobilin içinde bulunan bebeğin yaşamını yitirdiği belirtildi.

Fotoğraf: AA

BAKANLAR BÖLGEYE İNDİ

Dün 14.00'da başlayan yangın gece boyunca devam etti. Bunun ile birlikte İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ile Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, yangın bölgesine gitti.

Fotoğraf: DHA

YANGINI SÖNDÜRME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR!

Yangını havadan ve karadan söndürme işlemi devam ediyor. Bunun ile birlikte gece görüşlü helikopterler ile hava müdahalesi sürüyor.

Orman Genel Müdürlüğü'nün 450 personeli başta olmak üzere görevli memurlar ve bölge halkı, yangını söndürmek için müdahaleye devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da Mamak Belediyesinden Sünnet Şöleni!

Ankara'da Mamak Belediyesinden Sünnet Şöleni!