ANASAYFA Gündem Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi alım ilanını duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi alım ilanını duyurdu!

1 Nisan tarihinde yayımlanan personel alımlarına göre farklı kadrolarda toplamda 69 personel alımının yapılacağı ifade edildi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı 69 işçi alım ilanını duyurdu!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yayımlanan son ilanlara göre bakanlık tarafından belirtilen kadrolar için personel alımlarının yapılacağı duyuruldu.

BAKANLIK PERSONEL ALIMLARI İÇİN İLANI DUYURDU!

İlana başvuru yapmak isteyen kişiler için kadrolar ve gerekli olan başvuru şartları da belli oldu;

1- Adayların, başvurunun son günü itibarıyla aşağıda yer alan tabloda başvuruda
bulunacağı ünvan ile ilgili başvuru şartlarını taşıması gerekmekte olup denizcilikle ilgili yeterlik (belge) ile hizmet şartı başta olmak üzere diğer belirtilen şartları sağlamayanların başvuruları değerlendirilmeye alınmayacak ve yapılacak olan noter kura çekilişine dahil edilmeyecektir, 

2- Adayların, sadece 1 (bir) başvuru hakkı olacak ve birden fazla başvuru yapıldığının tespit edilmesi halinde adayın hiçbir başvurusu kabul edilmeyecektir. 

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Bakanlık tarafından yapılan açıklamalara göre yukarıda başvuru şartları verilen kadrolara nasıl başvuru yapılacağı ifade edildi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı taşra teşkilatı birimlerinde istihdam edilmek üzere, 4857 sayılı İş Kanunu ile Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde 69 (altmış dokuz) sürekli işçi alımı yapılacak olup adaylar başvurularını, 01.04.2024 - 05.04.2024 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet adresi üzerinden alımların yapılacağı belirtildi.

Resmi internet adresi üzerinde kadroların alındığı iller de öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da muhtarlık seçimi kanlı bitti! 4'ü ağır 23 kişi yaralandı

Ankara'da muhtarlık seçimi kanlı bitti! 4'ü ağır 23 kişi yaralandı