Yaren Leylek 13. defa Adem amcanın yanına geldi

Aralarındaki sevgi bağı bir filme bile konu olan Yaren Leylek ve Adem Amca bu yıl bir kez daha bir araya geldi. Bursa'da yaşayan Adem amcanın 13. defa Yaren adı verilen leyleğe kavuştuğu anlardaki mutluluğu kameralara yansıdı.

Yaren Leylek 13. defa Adem amcanın yanına geldi

Hayvanlar ve insanlar arasında kurulan dostluk bağının en önemli örneklerinden olan Yaren Leylek ve Adem Yılmaz arasında 12 yıldır düzenli olarak devam eden buluşma bu yılda gerçekleşti.

YAREN LEYLEK BİR KEZ DAHA GELDİ

Bursa'nın Karacabey ilçesinde yıllardır yaşanan bir olay görenlerin içini ısıtacak anlar yaşanmasına sebep oluyor. Yaren adı verilen bir leylek her sene düzenli olarak ilçede balıkçılık yapan Adem Yılmaz adlı vatandaşın teknesine geliyor. Düzenli bir olay haline gelen ve her yıl daha fazla insanın gerçekleşmesini beklediği bir an olan Yaren leylek ile Adem Yılmaz'ın buluşması kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.

Yaren Leylek 13. defa Adem amcanın yanına geldi

Bu sene önceki yıllara göre daha erken geldiği detayı gözlerden kaçmayan Yaren leyleğe kavuşan Adem Yılmaz ise mutluluk dolu anlar yaşadı. Söz konusu anlar ile ilgili konuşan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'da bölgelerinde yaşanan olaydan dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ederek Yaren Leylek'in yavrularına da çip takmayı ve süreci takip etmeyi planladıklarını aktardı.

YAZ SONUNA KADAR KALMASI BEKLENİYOR

Yaren Leylek ilkbahar ve yaz aylarını Adem Yılmaz ile beraber geçiriyor. Yaz aylarının sona ermesinin ardından Yaren Leylek göç yolculuğuna devam etmek üzere Adem Yılmaz'ın yanından ayrılıyor

SONRAKİ HABER