Yarın okullar tatil mi, 12 Şubat Pazartesi okul var mı?

Yeni bir haftaya başlarken öğrenci ve veliler tarafından yarın okulların olup olmadığı, bununla birlikte hangi illerde tatillerin olacağı hakkında araştırmalar yapılmaya başlandı.

Yarın okullar tatil mi, 12 Şubat Pazartesi okul var mı?

Genel olarak ülkenin çoğu kesiminde iyi hava şartlarının beklendiği bugünde vatandaşlar tarafından yarın herhangi bir ilde okulların tatil edilip edilmeyeceği hakkında araştırılmaya başlandı. Buna göre hem hava şartları hem de yetkili kişiler tarafından okulların tatil olup olmadığı hakkında bilgilendirmelere yer verildi.

YARIN OKUL VAR MI, PAZARTESİ OKULLAR TATİL Mİ?

Konu hakkında merak edilenlerin artmasının ardından yetkili kişiler tarafından henüz bir açıklama yapılmadığı, hava şartlarının da ülke genelinde iyi olduğu ifade edildi. Buna göre 12 Şubat tarihinde okulların tatil olmadığı ifade edildi.

METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ DUYURDU!

Bu çerçevede ülke genelinde havanın nasıl olduğu hakkında Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından dikkat edilmesi gerekenler hakkında “Son değerlendirmelere göre; bu gece saatlerinden sonra Çanakkale ile Balıkesir’in batı ilçelerinde, yarın (Pazartesi) sabah saatlerinden itibaren Edirne ve Kırklareli çevrelerinde, öğleden sonra İzmir ve Aydın çevreleri ile Manisa’nın batısında kuvvetli (21-50 kg/m2), Balıkesir’in batı ilçeleri, Çanakkale’nin güneydoğusu ile Muğla’da çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Rüzgarın da güney yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına şeklinde (50-70 km/saat, kıyılarda 80 km/saat) eseceği tahmin ediliyor. Kuvvetli yağışlarla birlikte sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, kıyı kesimlerde hortum riski, çatı uçması gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.” şeklinde ifadelere yer verildi.

SONRAKİ HABER