Yaşlı ve yalnız olmayı reddeden kadın bakın ne yaptı!

70'li yaşlarda olan Molly Webster isimli kadın, yaşlı ve yalnız olmayı reddettiğini söyleyerek, tek başına dünyayı dolaşmaya çıktı.

Yaşlı ve yalnız olmayı reddeden kadın bakın ne yaptı!

Yaşlı ve yalnız olmayı reddettiğini söyleyen 76 yaşındaki Molly Webster, tek başına dünyayı dolaşıyor. Webster, bu davranışıyla dikkat çekerek gündem oldu.

Londra'da yaşayan 76 yaşındaki Molly Webster, 37 yıllık eşinin vefat etmesinin ardından çok sevdiği gezileri tek başına gerçekleştirmeye başladı. Webster, eşiyle birlikte sık sık seyahatlere gittiğini ve eşinin vefatıyla birlikte bu alışkanlığından vazgeçmek istemediğini belirtti.

Webster, 2020 yılında koronavirüs seyahat kısıtlamalarından önce Chennai, Mussoorie, Goa ve Kerala'yı ziyaret etti. 2021 ve 2022 yıllarında İspanya, Amsterdam ve Cape Town'ı ziyaret etti.

Yaşlı ve yalnız olmayı reddeden kadın bakın ne yaptı!

"HAREKET EDEBİLDİĞİM SÜRECE SEYAHAT ETMEK İSTİYORUM"

Hala çok fazla tutkusu olduğunu belirten 76 yaşındaki Webster, "Bu yaşta bile hala çok fazla tutkum var, hâlâ hiçbir şekilde kısıtlanmak istemediğimi hissediyorum. Hareket edebildiğim sürece seyahat etmek istiyorum. Seyahat etmek en iyi deneyim ve eğiticidir; yaşlandıkça bu daha da artar. Yaşlı ve yalnız olmak yerine, ileriye bakacağım çok daha fazla şey var" diye konuştu.

76 yaşındaki Molly Webster'in tek başına dünya turu yapması ise büyük beğeni topladı. Webster'in bu davranışı sosyal medyada çok konuşuldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER