ANASAYFA Gündem Yeniden Refah Partisi kaç ili nereleri kazandı? Yeniden Refah Partisi kaç ilde belediye başkanlığını aldı?

Yeniden Refah Partisi kaç ili nereleri kazandı? Yeniden Refah Partisi kaç ilde belediye başkanlığını aldı?

2018 yılında siyaset hayatına başlayan Yeniden Refah Partisi bu seçimin kaderini belirleyecek partiler arasında görülmüştü. Fatih Erbakan'ın Genel Başkanlığını yaptığı partinin seçim sonucuna haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Yeniden Refah Partisi kaç ili nereleri kazandı? Yeniden Refah Partisi kaç ilde belediye başkanlığını aldı?

Kurulduktan sonraki ilk seçimleri olan 2019 Yerel Seçimlerine katılmayan Yeniden Refah Partisi 2024 Yerel Seçimlerine 500.000'e yaklaşan üye sayısı ve her hangi bir ittifaka dahil olmadan giriyor.

2024 YENİDEN REFAH PARTİSİ OY ORANI

Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Cumhur İttifakı çatısı altında yer alan ve bu sayede TBMM'ye 5 milletvekili gönderen Yeniden Refah Partisinin ittifak kararının ne olacağı merak konusu olmuştu. Bu kapsamda geçtiğimiz dönemlerde AK Parti yetkilileri ile yapılan görüşmeler olumsuz sonuçlanmış ve herhangi bir ittifak içinde olunmayacağı kararı duyurulmuştu.

Yapılan anketlerde bir çok şehirde ve ilçede ilk sırada yer alan Yeniden Refah Partisi'nin bu seçimlerde nasıl bir sonuç alacağı ve merakla bekleniyor. Türk siyasetinde bir döneme damga vuran siyasilerden Necmettin Erbakan'ın oğlu Fatih Erbakan'ın Genel Başkanı olduğu partinin seçimde hangi il ve ilçelerde başarılı olacağı seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra belli olacak

YEREL SEÇİMLER YENİDEN REFAH PARTİSİ İL VE İLÇE SONUÇLARI

Yeniden Refah Partisi'nin 2024 Yerel Seçim oy oranını ve kazandığı il, ilçe sayısını haberankara.com'dan öğrenebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı

ABB Başkanı Mansur Yavaş oyunu kullandı