YKS'ye giderken kaza atlattı! Sonrasında sınava koştu ama yetişemedi

Nevşehir'de YKS sınavına giderken trafik kazası geçiren genç, tedavi olduktan sonra sınava koştu. Sınav yerine yetişmek için büyük çaba gösteren genç, sınavı 1 dakika ile kaçırdı.

YKS'ye giderken kaza atlattı! Sonrasında sınava koştu ama yetişemedi

Bu sabah gerçekleşen YKS sınavı için heyecan doruktaydı. Bir genç, bugün sınava giderken trafik kazası geçirdi. Sınava yetişmek için aceleyle okula koşan genç, 1 dakika ile sınavı kaçırdı.

Nevşehir'de sınava giderken sabah saatlerinde geçirdiği trafik kazasında yaralanan genç, tedavisinin ardından sınava gireceği okula koştu. Kanlı üstü ve sargılı koluyla okula koşan genç, sınavı 1 dakika ile kaçırdı.

YKS'ye giderken kaza atlattı! Sonrasında sınava koştu ama yetişemedi

SINAVI 1 DAKİKA İLE KAÇIRDI

YKS'ye girmek için sabah saatlerinde annesi ile beraber Avanos'tan yola çıkan M.S.H.'nin bulunduğu otomobil, Nevşehir'de yoldan çıktı ve takla attı. Kazada sınava girecek olan M.S.H. ile beraber 4 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine ekipler sevk edildi. İlk müdahalesinin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırılan genç, tedavi altına alındı. Tedavisinin ardından sınava yetişmek için kanlı üstü ve kolundaki sargıyla hastaneden çıkan genç, sınava gireceği Nevşehir Lisesi'ne geldi. M.S.H., tüm çabasına rağmen 1 dakikayla sınava alınmadı.

Sınava giderken kaza geçirerek sınavı 1 dakika ile kaçıran genç ve ailesi büyük üzüntü yaşadı.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER