Yozgat Sorgun'da şehit mezarlarının bakımı ve temizliği yapıldı

Şehit mezarlarının bakımı ve temizliği 81 ilde devam ediyor. Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından Karşıyaka Mezarlığı'nda bulunan şehit mezarlarının bakımı ve temizliği yapıldı.

Yozgat  Sorgun'da şehit mezarlarının bakımı ve temizliği yapıldı

YOZGAT (AA) - Şehit mezarlıklarının bakımları devam ediyor. 81 il genelinde şehit mezarlıklarında bakım çalışmalarına zaman zaman start verilirken son olarak Yozgat'ta Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanlığı tarafından bakım ve temizlik çalışmalarına imza atıldı.

Yozgat Sorgun'da bulunan Karşıyaka Mezarlığı'ndaki şehit mezarlarının bakımı ve temizliği yapıldı.

YOZGAT SORGUN'DA ŞEHİT MEZARLARININ BAKIMI VE TEMİZLİĞİ YAPILDI

Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Ahmet Özbek, ülkenin şehit ve gazilere çok şeyler borçlu olduğunu, bu nedenle şehitleri saygı, sevgi ve minnetle andıklarının altını çizdi. Yönetim kurulu üyeleriyle şehit mezarlarını ziyaret ettiklerini ifade eden Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Özbek, "Ülkenin bağımsızlığı ve bütünlüğü yolunda şehadet şerbetini içen şehitlerimiz için ne yapsak azdır.'' dedi. Açıklamasına devam eden Alperen Ocakları Sorgun İlçe Başkanı Özbek, ‘’Şehitlerimizin kabri başında dua ettik, yabani otları temizledik, çiçek ekimi yaptık ve onarılması gereken yerleri onardık. Bu vesileyle tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum." ifadelerine yer verdi. Ülkemiz genelinde yapılan şehit mezarlıklarındaki bakım çalışmaları titizlikle sürdürülürken belediyelerin de destekleri devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER