Gündem

OGM kiralama ücreti ödenmediği için helikopterlerin yangına müdahale etmediği iddialarını yanıtladı OGM helikopterlerin yangına müdahale etmediği iddialarını yanıtladı Ülkemizde orman yangınları devam ediyor. Orman yangınlarının söndürülmesi için canhıraş bir çalışma sürdürülürken kiralama ücretinin ödenmediği iddiası ile helikopterlerin yangına müdahale etmediği gündeme geldi. Söz konusu iddiaya OGM'den yanıt geldi.
2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite eğitimini 4 yılı tamamlamak isteyen adayların katılım sağladığı DGS ile ilgili araştırmalar devam ediyor. DGS sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak edilirken araştırmalar da adaylar tarafından başladı.
Dünyanın en yaşlı ülkelerinde Türkiye'nin sıralaması değişti! İşte en yaşlı nüfusa sahip o ülke Dünyanın en yaşlı ülkelerinde Türkiye'nin sıralaması değişti! İşte en yaşlı nüfusa sahip o ülke Dünya ülkeleri hakkında yapılan araştırmalara dair bilgiler kamuoyu ile paylaşılmaya devam ediyor. Kamuoyunun gündeminde yer alan bir veri daha açıklandı. Dünyanın en yaşlı nüfusuna sahip ülkeler listesi açıklanırken Türkiye'nin de sıralamasının değiştiği öğrenildi.
Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! MSB 15 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı Mehmetçiğin nefesi teröristlerin ensesinde! 15 bölücü terör örgütü üyesi etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı, Irak’ın kuzeyinde devam eden Gara ve Pençe Kilit bölgelerinde 15 bölücü terör örgütü üyesinin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
Dünya genelindeki internet krizi çözüldü! Microsoft açıklama yaptı Dünya genelindeki internet krizi çözüldü! Microsoft açıklama yaptı Birkaç saat önce dünya genelinde başlayan ve CrowdStrike adlı siber güvenlik sistemi sebebiyle yaşanan internet krizinde beklenen açıklama yapıldı. Microsoft temel sorunun çözüldüğüne dikkat çekti.
CrowdStrike’dan yaşanan kriz sonrası ilk açıklama geldi! Tam ve sürekli güncellemeler sağlamayı sürdüreceğiz CrowdStrike’dan yaşanan kriz sonrası ilk açıklama geldi! Dünya genelinde yaşanan büyük çaplı internet krizi sonrası, sorunun kaynaklandığı yazılım şirketi CrowdStrike’dan ilk açıklama geldi. CrowdStrike CEO’su George Kurtz açıklamalar yaptı.
Ayşe tatile çıksın sözü nereden geliyor, kimi kast ediyor, ne zaman söylendi? Ayşe tatile çıksın sözü nereden geliyor, kimi kast ediyor, ne zaman söylendi? Türkiye'nin devlet tarihindeki en önemli savaşlarından olan Kıbrıs Harekatı bundan tam 50 yıl önce gerçekleşti. Yüzlerce şehit verilerek gerçekleştirilen operasyon için denilen bir söz akıllarda her zaman yer almayı başardı.
Denizbank THY çöktü mü, sistemi neden çalışmıyor, sorun ne? Denizbank THY çöktü mü, sistemi neden çalışmıyor, sorun ne? Dünya genelinde yaşanan bir bilişim problemi Türkiye’ye de yansıdı. Özellikle global markalardan Denizbank ve THY’nin sistemlerinde de problemler yaşanması üzerine, sistemin çöküp çökmediği, neden çalışmadığı ve sorunun ne olduğu merak edildi.
Sinan Ateş davasında sanıklara müebbet hapis cezası istendi Sinan Ateş davasında sanıklara müebbet hapis cezası istendi Sinan Ateş davasında son kararlar veriliyor. Buna göre davanın baş sanıkları için savcılık tarafından 15’den 20 yıla kadar hapis cezası istendi.
Kırıkkale’de otomobil ve motosiklet çarpıştı! 6 yaralı var Kırıkkale’de otomobil ve motosiklet çarpıştı! 6 yaralı var Kırıkkale’nin Osmangazi Mahallesi’nde kaza meydana geldi. Kazada 6 kişi yaralanırken, kazada yaralanan kişilerin sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
İzmir alev alev yanıyor! İnsanlar evlerini boşalttı İzmir alev alev yanıyor! İnsanlar evlerini boşalttı Yaz aylarında çeşitli nedenlerden dolayı büyük yangınların yaşandığı Türkiye'de kötü haberler peş peşe geliyor. Ege bölgesinde çıkan yangınların son adresi İzmir oldu.
Emekliler için süreç adım adım işliyor! Maaş zammı kararı meclis komisyonunda kabul edildi Emekliler için süreç adım adım işliyor! Maaş zammı kararı meclis komisyonunda kabul edildi Ay başında 6 aylık enflasyon oranı nedeniyle yapılan zamların kapsamı dışında kalan en düşük emekli maaşlıların beklediği gün geliyor. Kararın TBMM'den geçmesine çok az bir zaman kaldığı öğrenildi.