ANASAYFA Kahramankazan ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti

ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti

Kahramankazan ilçesinde bugün muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi. ABB Başkanı Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'da toplantıda yer aldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
ABB Belediye Başkanı Yavaş, Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nu ziyaret etti

ABB Başkanı Yavaş seçim öncesi çalışmalarının ardından seçim sonrasında da ilçe belediyelerine giderek kendilerine verilen oylardan dolayı vatandaşlara teşekkürlerini iletiyor. Seçimi kazanan Belediye Başkanlarını da ziyaret eden ABB Başkanı Yavaş yeni dönem için birlikte çalışma mesajı verdi.

BAŞKAN YAVAŞ'TAN KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİNE NEZAKET ZİYARETİ

Bu kapsamda ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın ziyaret noktası Kahramankazan ilçesi oldu. Kahramankazan Belediye Başkanlığına seçilen Selim Çırpanoğlu Başkan Yavaş'ı kapıda karşılayarak ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. ABB Başkanı Yavaş'ta Selim Çırpanoğlu'na teşekkür ederek ilçedeki görevi süresi boyunca iyi işler yapması temennisinde bulundu.

Kahramankazan Belediyesinde ABB Başkanı Mansur Yavaş ve beraberindeki isimler tarafından yapılan nezaket ziyaretinin ardından iki başkan Kumpınar Kültür Merkezine geçtiler.

BAŞKANLAR MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanlığında yapılan görüşmenin ardından ABB Başkanı Mansur Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan Belediyesi Kumpınar Kültür Merkezinde muhtarlar toplantısına katıldılar. Burada söz alan ABB Başkanı Yavaş ve Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu muhtarlara görevlerinin öneminden bahsetti. Yeni dönemde ilçe ve büyükşehirin ele ele vererek çalışacağını ifade eden liderler muhtarlara da görevlerinde başarılar diledi. Yemekli toplantı ilçenin geleceğine dair yapılan konuşmaların ardından son buldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediye Başkanı Şahin Şehit Astsubay Ata Göçmen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı

Mamak Belediye Başkanı Şahin Şehit Astsubay Ata Göçmen'i son yolculuğunda yalnız bırakmadı