ANASAYFA Kahramankazan Ankara'da 13 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi!

Ankara'da 13 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi!

Ülkemizde kaçakçılıkla mücadele hız kesmeden devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında pek çok başarılı projeye imza atılırken Ankara'da 13 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da 13 milyon lira değerinde kaçak ürün ele geçirildi!

Türkiye'de güvenlik güçlerinin kaçakçılık ile mücadelesi hız kesmeden devam ediyor. Kaçakçılıkla mücadele kapsamında pek çok yeni projeye imza atılırken her ihbar da titizlikle denetleniyor.

Ekiplerin yaptıkları denetim, uygulama ve operasyonlar sırasında elde edilen verilen vatandaşların bilgisine sunulmaya devam ederken Başkent Ankara'da da kaçakçılıkla mücadele sürüyor.

ANKARA'DA YAKLAŞIK 13 MİLYON DEĞERİNDE KAÇAK ÜRÜN ELE GEÇİRİLDİ

Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından 11 milyon 500 bin lira değerinde cep telefonu kasası ve ekranı ile 1 milyon 600 bin lira değerinde kaçak ürün ele geçirildiği öğrenildi. Ankara İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre;

Suç ve suçluluk faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışmalar kapsamında 7 Ekim tarihinde Kahramankazan ilçesinde gerçekleşen yol kontrolünde bir firmaya ait yolcu otobüsü durduruldu. Otobüste yaklaşık 11 milyon 500 bin lira değerinde 3 bin 288 muhtelif marka ve modele ait cep telefonu kasası ve ekranı ele geçirildi.

ankarada-13-milyon-lira-degerinde-kacak-urun-ele-gecirildi.jpg

Yenimahalle ilçesinde ise 8 Ekim tarihinde özel bir kargo şirketine ait araçta yapılan aramada yaklaşık 1 milyon 600 bin lira değerinde 20 bin 600 sigara, 94 elektronik sigara, 420 kilogram açık kaçak çay, 7 elektrikli süpürge, 450 adet 250 miligram steroid ilaç bulundu. Ele geçirilen malzemelere el konulurken 2 kişi hakkında adli işlem başlatıldığı bilgisine yer verildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Kent Konseyi Ankara’nın Geleceği adıyla çalıştay düzenledi

Ankara Kent Konseyi Ankara’nın Geleceği adıyla çalıştay düzenledi