Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı

Geçirdiği rahatsızlık sonucu evinde hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde düzenlenen askeri törenle toprağa verildi. Gazi Aygördü'nün cenazesine Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da katıldı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı

ANKARA (AA) – Evinde geçirdiği rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Kıbrıs Gazisi Bayram Aygördü (71) askeri törenle toprağa verildi.

Kıbrıs Gazisi Aygördü için Ankara'nın Kahramankazan ilçesi Akçaören Mahallesinde askeri tören düzenlendi. Törene Kaymakam Abdullah Selim Parlar, Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü, Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Kahramankazan 15 Temmuz Gaziler ve Şehit Aileleri Derneği Başkanı Cafer Akın ve vatandaşlar katıldı.

KIBRIS GAZİSİ KAHRAMANKAZAN'DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Kıbrıs Gazisi Aygördü'nün cenazesi öğleyin İlçe Müftüsü Dr. Mahmut Ay’ın Köy Konağı bahçesinde kıldırdığı Cenaze Namazının ardından Akçaören Mahallesi mezarlığında toprağa verildi. Müftü Ay cenaze töreninde şehitliğin ve gaziliğin önemini anlatan bir konuşma yaptı.

-Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı

Defin işleminin tamamlanmasının ardından Garnizon Komutanı Albay Naci Ünlü tabutun üzerine örtülen Türk bayrağını, fotoğrafını ve madalyasını gazinin ailesine takdim etti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu Kıbrıs Gazisi'nin cenazesine katıldı - Resim : 2

Bir süredir çoklu organ yetmezliğinden dolayı tedavi gören ve evinde hayatını kaybeden Bayram Aygördü 1974 Kıbrıs Barış Harekatında Jandarma Komando Er olarak 12 ay süreyle görev aldı. 2 çocuğu olduğu öğrenilen Gazi Aygördü'nün 4 torunu olduğu öğrenildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER