Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, sendika ile yaptıkları görüşme sonucu memur personelinin sosyal denge tazminatında artış yaptığını açıkladı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı

Türkiye’nin önemli problemlerinden biri işsizlik ve istihdam olurken ülkemizde birçok il ve ilçede belediyeler bu konudaki çalışmalarını öncelikli hale getiriyor. İstihdam ve işsizlik probleminin önüne geçilmesi için belediyeler kariyer merkezleri açarken bir yandan da personelin ücreti konusunda da çeşitli faaliyetleri hayata geçiriyor.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerine devam eden Kahramankazan Belediyesi, vatandaşlarının da adil ve eşit olması yönündeki çalışmalarına ağırlık veriyor. Belediye başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde Kahramankazan Belediyesi, kültürel ve sosyal çalışmaları kadar istihdam ve çalışma hayatıyla ilgili konuları da önemsiyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu sosyal denge tazminatını artırdı

İŞÇİ HAKLARINDA DA İYİLEŞTİRMEYE GİDİLECEK

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu da bu çalışmalarla ilgili yeni bir gelişmeyi hayata geçirdi. Başkan Çırpanoğlu, sendika ile yapılan görüşme sonucunda memur kadrosunda görev yapan personellerin sosyal denge tazminatında %70’den, %100 ile %120 arasında artış yaptı. Ayrıca Çırpanoğlu, memur kadrosundaki personel gibi işçi kadrosunda yer alan personellerin de haklarında iyileştirmeye gidileceğini söyledi.

Kahramankazan Belediyesi, Başkan Selim Çırpanoğlu’nun sendika ile görüşmesi sonucu sosyal denge tazminatında artış yapması ve işçilerin haklarında iyileştirmeye gideceğini belirtmesini fotoğraflarla birlikte sosyal medyada paylaştı.

Belediyenin paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

“Başkanımız Selim Çırpanoğlu,

Sendika ile yapılan görüşmesi sonucunda; Memur kadrosunda görev yapan personellerin Sosyal Denge Tazminatında %70’den, %100 ile %120 arasında artış yapıp,

İşçi kadrosunda yer alan personelimizin haklarında da iyileştirmeye gidileceğini belirtti.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER