Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan engelli bireylere destek ve yardımcı olma sözü

Engelliler haftası kapsamında yurt genelinde çeşitli programlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Bu hafta nedeniyle engelli vatandaşlar ve yakınları ile bir araya gelen isimlerde önemli mesajlar veriyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan engelli bireylere destek ve yardımcı olma sözü

Engelli bireyler toplumumuzun önemli bir kısmını oluşturuyor. Onların daha iyi şartlarda olmasını desteklemek adına Ankara'da da farkındalık oluşturacak organizasyonlara imza atılıyor.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan engelli bireylere destek ve yardımcı olma sözü

Engelli bireyler ile empati kurulmasını sağlayan bir etkinlikte Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde gerçekleşti. Engelliler haftası kapsamında ilçedeki Engelsiz Yaşam Merkezine giden Başkan Selim Çırpanoğlu önemli ve net açıklamalarda bulundu.

“BAZI ŞEYLERİ SAVUŞTURMAK İSTEMİYORUZ”

Bir araya geldiği engelli vatandaşlar ve onların ailelerine moral veren ve onların taleplerini dinleyen Başkan Selim Çırpaoğlu onlar için çalışacaklarını söyledi. Yönetimlerinin en önemli başlıklarından birisinin engelli bireylerin şartlarının iyileşmesi olduğunu ifade eden Başkan Çırpanoğlu “Sizlerin neler yaşadıklarıyla alakalı ancak empati yapabiliyoruz ama bu empatiyi içtenlikle ve derinden yaptığımızı bilmenizi istiyoruz. Sadece engelliler haftasında çıkıp, ‘Hepimiz birer engelli adayıyız’ diyerek bazı şeyleri savuşturmak istemiyoruz” dedi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan engelli bireylere destek ve yardımcı olma sözü - Resim : 2

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ayrıca “Bundan sonra öyle beylik laflar değil, elimizden ne geliyorsa fazlasıyla yapmak suretiyle sizlerin derdine derman olma, yarasına merhem olma düşüncesiyle bu yola çıktık” diyerek onların yanında olma kararlılığının sadece lafta kalmayacağına vurgu yaptı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu'ndan engelli bireylere destek ve yardımcı olma sözü - Resim : 3

Engelli bireyler ve yakınları ziyarette istediklerini aracısız bir şekilde Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'na iletti. ziyaret vatandaşların Başkan Çırpanoğlu’na hediye takdimi ile sona erdi.

SONRAKİ HABER