ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti

Başkan Çırpanoğlu ilçe genelinde farklı noktalara gitmeyi sürdürüyor. Gittiği yerde her yaştan ilçe sakini ile bir araya gelen Başkan Çırpanoğlu talep ve şikayetleri dinliyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu kreş öğrencilerini ziyaret etti

Görev süresinin ilk bir ayını geride bırakmaya hazırlanan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Başkan Çırpanoğlu farklı iş ve yaş gruplarından insanlar ile bir araya gelerek Belediye olarak yanlarında olacaklarını mesajını veriyor.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU MİNİKLER İLE BİR ARA GELDİ

Bu kapsamda ilçe gençlerine önem verdiklerini bir çok defa tekrarlayan Başkan Çırpanoğlu bulduğu fırsatlar kapsamında eğitim yuvalarına gidiyor. Geçtiğimiz günlerde İlçedeki farklı okullarda açılan TÜBİTAK Bilim Fuar sergilerine giden Başkan Selim Çırpanoğlu, öğrencilerin yaptıkları bilim ve teknoloji çalışmalarını yakından incelemişti.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu Fuar açılışı ziyaretinin ardından bir sonraki durağı olarak gündüz bakımevi ve kreşleri belirledi. Kahramankazan'daki Kreş ve Gündüz Bakımevlerini beraberindeki isimler ile birlikte inceleyen Başkan Çırpanoğlu miniklerle renkli anlar yaşadı.

ÇOCUKLARA SOSYALLEŞME FIRSATI

Kahramankazan'lı ailelerin evlatlarını emanet ettikleri kreş ve gündüz bakımevlerindeki çalışmalar ve verilen dersler hakkında bilgiler alan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu minikler ile sohbetler etti.

 Belediyeye bağlı olan gündüz bakımevi ve kreşlerde onlarca kız ve erkek çocuğu uzman isimler tarafından eğitim alıyor. Küçük yaşta akranları ile sosyalleşen çocuklar eğitici ve öğretici aktiviteler içerisinde yer alıyor. Ailelerde çocuklarının doğru eğitim almasına büyük önem veriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanacak, askerlik yerleri sınıflandırma sonucu ayın kaçında belli olacak?

MSB Mayıs celbi ne zaman açıklanacak, askerlik yerleri sınıflandırma sonucu ayın kaçında belli olacak?