Kahramankazan Belediyesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i konuk etti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kahramankazan Belediyesi'ni ziyaret etti. Kahramankazan Belediye Başkanı Çırpanoğlu, ziyaret için Özel'e teşekkürlerini sundu.

Kahramankazan Belediyesi, CHP Genel Başkanı Özel'i konuk etti

Kahramankazan Belediyesi bugün, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ağırladı. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ziyaret için Başkan Özel'e teşekkür etti.

CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL'DEN KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NE ZİYARET!

Bugün Ankara'da bir dizi ziyarette bulunan CHP Genel Başkanı Özgür Özel TUSAŞ Fabrikası'nın yanı sıra Kahramankazan Belediyesini'de ziyaret etti. Kahramankazan Belediye Çırpanoğlu ziyareti nedeniyle Özel'e teşekkürlerini sundu.

Kahramankazan Belediyesi, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i konuk etti

Başkan Çırpanoğlu yapmış olduğu açıklamada "CHP Genel Başkanı Sayın Özgür ÖZEL, ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla ve esnaflarımızla bir araya geldi. Başta esnafımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla kurulan bu güçlü temas ve gösterilen nazik ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel yapmış olduğu ziyaret kapsamında hem Kahramankazan esnafını ziyaret etti hem de vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinledi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER