ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı

Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı

Bahar aylarının gelmesi ilçelerde de hareketlilik yaşanmasına neden oldu. Bundan dolayı belediyelerden kültür ve sanat etkinlikleri haberleri peş peşe gelmeye başladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı

Ankara her bahar ve yaz aylarında sayısız konser ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapıyor. Vatandaşlarda sosyalleşmek ve sevdikleriyle güzel anlar yaşamak için bu programlara katılım sağlıyor.

ANKARA HALKI KONSERLERİ SEVİYOR

Yerel yönetimlerde verdikleri sosyal hizmetler kapsamında sık sık konserler ve festivaller düzenliyor. Bu organizasyonların ücretsiz bir şekilde olması vatandaşlar tarafından bir artı olarak görülüyor. Yüzbinlerce Ankaralı fırsat buldukça yapılan etkinliklerde yer alıyor.

DERYA ULUĞ KAHRAMANKAZAN'A GELİYOR

Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde de vatandaşların güzel bir Akşam geçirmesi adına bir etkinlik bilgisi verildi. Kahramankazan Belediyesi yaptığı açıklama ile ünlü Pop sanatçısı Derya Uluğ'un ilçede bir konser vereceğini açıkladı. Belediyeden yapılan açıklamada “Kahramankazan’da konser zamanı. Ünlü sanatçı Derya Uluğ, sevilen şarkılarıyla beraber bizlerle olacak. Etkinliğimize tüm halkımız davetlidir" denildi.

Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'nun da katılım sağlamasının beklenildiği konser 4 Mayıs Cumartesi günü saat 20:00'da gerçekleşecek. Kahramankazan halkının yoğun bir ilgi göstereceği tahmin edilen Derya Uluğ konserinin adresi ise Milli Egemenlik Parkı olacak.

Ünlü sanatçı Derya Uluğ'da günler önce sosyal medya hesabından paylaştığı konser takviminde Kahramankazan konserine de yer vererek hayranlarını bilgilendirdi.

Cengiz Ortataş  - Haberankara.com özel haberidir. Alınamaz, kopyalanamaz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da şaşırtan kaza! Otomobil binanın 3. katına çarptı

Ankara'da şaşırtan kaza! Otomobil binanın 3. katına çarptı