Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor

Ankara'da çiftçileri kalkındırma adına peş peşe önemli atılımlar gerçekleştiriliyor. Yerel yönetimlerin yaptığı hamleler ile ilçe ve il tarımının daha üst noktalara taşınması hedefleniyor.

Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor

Başkentte çiftçileri destekleme ve onların maddi olarak rahatlamasını sağlamak adına önemli hamleler gerçekleştiriliyor. Söz konusu destekleme hamlelerine ilgi ve alaka yüksek düzeyde oluyor.

Kahramankazan Belediyesi'de ilçe tarımını ve ekonomiyi üst noktalara taşımak adına önemli çalışmalar yapılıyor. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da daha öncesinde belirttiği çiftçiye destek söylemleri kapsamında atılan adımları yerinde takip ediyor. Bu kapsamda belediye tarafından çiftçileri memnun edecek bir gelişme daha duyuruldu.

Kahramankazan Belediyesi hibe destekli sebze fidesi dağıtımına başlıyor

1 MİLYONDAN FAZLA FİDE DAĞITILACAK

İlçedeki tarımla uğraşan vatandaşlarında yakından takip ettiği gelişmeye dair Kahramankazan Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yaptı. Yapılan açıklamada “Üretime hep destek, tam destek.%50 hibeli, toplamda 1.300.000 adet sebze fidesini üreticilerimizle buluşturuyoruz. Çiftçilerimizin hayırlı, bereketli hasatları olsun” denildi.

ÇİFTÇİLERİ RAHATLATAN HAMLE

Bu ve benzeri adımlar çiftçiler için büyük önem taşıyor. Yakıt gideri ya da malzeme gideri gibi nedenlerden dolayı maddi olarak zararını karşılamakta zorlanan çiftçiler bu programlar ile tasarruf imkanı sağlıyor. Kahramankazan ilçesindeki vatandaşların yarın başlayacak söz konusu sebze fidesi dağıtımına ilgisinin yüksek olması tahmin ediliyor.

SONRAKİ HABER