Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Ankara Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, mahallede Koruge boru döşemesi ve taşlı malzeme serimi gerçekleştiriyor.

Kahramankazan Belediyesi, İymir Mahallesi'nin altyapı çalışmalarını sürdürüyor

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin vatandaşların huzurlu ve kaliteli yaşaması için gerçekleştirdiği çalışmalar sürüyor.

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları hakkında bilgilenmek isteyen vatandaşlar için yeni açıklamalar geliyor. Ankara Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi de ilçede pek çok çalışmaya imza atarken, sosyal belediyecilik anlayışı ile imza attıkları yeni projeleri duyurmaya devam ediyor.

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İymir Mahallesi'ndeki vatandaşların huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşamaları için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, çalışmalar yapıyor. Ekipler, gece gündüz vatandaşların da taleplerini dikkate alarak çalışmalarını gerçekleştiriyor.

KORUGE BORU DÖŞEMESİ VE TAŞLI MALZEME SERİMİ YAPILIYOR

Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İymir Mahallesi dere geçiş yoluna Koruge boru döşemesi ve taşlı malzeme serimi yapıyor. Mahalle sakinleri ise Kahramankazan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasından memnuniyet duyduklarını belirtiyor. Kahramankazan Belediyesi, gelen şikayetleri değerlendirerek, vatandaşlara kaliteli hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi, yeni projeleri ile vatandaşların karşısına çıkmaya hazırlanacağını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER