ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti

Kahramankazan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti

Ankara genelinde belediyelerin rutin faaliyetleri gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Aylık yapılan toplantılarda ilçelerin geleceği ve mevcut durumu hakkında önemli açıklamalarda bulunuluyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kahramankazan Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı Selim Çırpanoğlu başkanlığında gerçekleşti

Yerel seçim sonrası yeni bir yönetimle yoluna devam eden Kahramankazan Belediyesinde geçiş dönemi devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleşen Mayıs ayı oturumuna başkanlık eden Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU'NDAN PERSONEL AÇIKLAMASI

Kahramankazan Belediyesi Meclis Toplantısında söz alan Başkan Çırpanoğlu belediye personelleri ile ilgili yeni dönemde izlenecek bir politikadan bahsetti. Başkan Çırpanoğlu seçim döneminde kendisine ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'a çirkin ithamlarda bulunan ve hakaret eden personellerin bundan sonraki süreçte belediyenin stratejik yerlerinde görev alamayacaklarını ifade etti. Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ayrıca sadece maaş almak için işe giren personeller ile ilgili de çalışmalar yürüttüklerini ve bu sürecin biraz zaman alabileceğine işaret etti.

“BEN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLARAK GÖREVE GELDİM”

Başkan Çırpanoğu'nun konuşmasında değindiği bir diğer önemli konusu ise burs yardımı kesilen öğrenciler hakkında oldu. Kahramankazan'da ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vermek için kurulan seçimin yönetim değişikliğinden dolayı geri çekilmesinden dolayı öğrencilerin mağdur olduğunu ifade eden Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu “Seçim geride kaldı. Ben herkesin Belediye Başkanı olarak göreve geldim” diyerek bu konununda gündemlerinde olacağına vurgu yaptı.

Geçtiğimiz günlerde ilçede gerçekleşen Derya Uluğ konserinin de kendilerinin değil ABB bütçesi ile gerçekleştirdiğini aktaran Başkan Çırpanoğlu mevcut tabloyu iyiye getirmek adına faaliyetlerini sürdüreceklerini belirtti.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB'nin açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı yoğun ilgi görüyor

ABB'nin açtığı Batıkent Rekreasyon Alanı yoğun ilgi görüyor