Kahramankazan Belediyesi okulların yıl sonu etkinliklerine katılmayı sürdürüyor

Kahramankazan’ın çeşitli yerlerinde yıl sonu gösterileri sürerken belediye yöneticileri de bu etkinliklere katılım gösteriyor.

Kahramankazan Belediyesi okulların yıl sonu etkinliklerine katılmayı sürdürüyor

Kahramankazan’da, Fatih Ortaokulu, mezuniyet dolayısıyla bir yıl sonu sergisinin açılış töreni etkinliği düzenledi. Etkinliğe Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da katılarak öğrencilerin yaratıcı ve sanatsal emeğine destek oldu.

Kahramankazan Belediyesi, sosyal, kültürel, eğitim ve sanatsal alanlarındaki faaliyetlerini önemserken, belediyenin başkanı Selim Çırpanoğlu’nun öncülüğünde bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Kahramankazan Belediyesi de Fatih Ortaokulu’nun düzenlediği Yıl Sonu Sergisi’nin açılış törenine katılım gösterdi. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat, sergiye katılarak öğrencilerin mezuniyet başarısına ortak olurken, bir yandan da onların sergilediği eserleri inceledi.

Kahramankazan Belediyesi okulların yıl sonu etkinliklerine katılmayı sürdürüyor

KENDİ EMEKLERİNİN ÜRÜNÜ ESERLER SERGİLENDİ

Kahramankazan’daki Fatih Ortaokulu’nda gerçekleşen Yıl Sonu Sergisi’nin açılış töreninde mezun öğrenciler, etkinlikte kendi emeklerinin ürünü olan eserleri sergilediler. Kahramankazan Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Kubat da eserleri yerinde inceledi.

Kahramankazan Belediyesi, başkan yardımcısı Sedat Kubat’ın Yıl Sonu Sergisi’nin açılış törenine katılmasını sosyal medya hesapları üzerinden, fotoğraflarla birlikte paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

Fatih Ortaokulu’nun düzenlediği “Yıl Sonu Sergisi” açılış programına Başkan Yardımcımız Sedat Kubat katılım sağladı.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi teşekkür ederiz.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER