Kahramankazan Belediyesi 'Rekor asfalt' sözünü tutmaya devam ediyor

Kahramnakazan Belediyesi, ilçe genelinde çalışmalarına devam ediyor. TOKİ bloklarında ikamet eden vatandaşlar için sözlerin tutmaya devam ettiğini aktaran Belediyesi, asfalta çalışmalarını sürdürüyor.

Kahramankazan Belediyesi 'Rekor asfalt' sözünü tutmaya devam ediyor

Konuya ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpaoğlu, çalışmaları yerinde takip etti. Çalışmaların ilçe geneline hayırlı olmasını temenni eden belediye başkanı, yeni yapılaşma ve okullaşmanın yoğun olduğu bölgede kapsamlı asfalt çalışmasının başladığını kaydetti.

"15 GÜNLÜK KAPSAMLI ÇALIŞMA YAPACAĞIZ"

Bu hafta çalışmaların Atatürk Mahallesi'nde devam edeceği kaydedildi. Başkan Çırpanoğlu, yaptığı paylaşımında konuya ilişkin, "Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi'ndeyiz. TOKİ bloklarının olduğu üniversite ve okulların yoğun olduğu bir bölge. Bu bölgede 15 günlük kapsamlı bir çalışma yapacağız" ifadesini kullandı.

Yapılan paylaşımda konuya ilişkin şu ifadeler kaydedildi:

"Rekor Asfalt" sözümüzün gereği olarak bu hafta Atatürk Mahallesindeyiz.

TOKİ Bloklarında yaşayan vatandaşlarımıza verdiğimiz sözlerden birini daha yerine getiriyoruz. Diğer sözlerimiz için çalışmalarımız devam ediyor.

Okullaşmanın ve yeni yapılaşmanın yoğun olduğu bu bölgeye kapsamlı bir asfalt çalışması başlattık.

İlçemize hayırlı olsun"

Kahramankazan Belediyesi 'Rekor asfalt' sözünü tutmaya devam ediyor

Başkan Çırpanoğlu, çalışmalara ilişkin detayları sosyal medya üzerinden aktardı. Çalışmaları yerinde takip eden belediye başkanı, asfalt çalışmalarının ilçeye hayırlı olmasını temenni etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER