ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı

Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı

Türkiye çok fazla renkli görüntüye sahne olan 23 Nisan Bayramı kutlamalarını geride bıraktı. Her ilçe ve şehirde organize edilen kutlamalarda çocuklar kendilerine özel hazırlanan programlarda yaşıtları ile vakit geçirdi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Kahramankazan Belediyesi vatandaşların bayram coşkusunu doyasıya yaşamasını sağladı

Kahramankazan Ankara'da 23 Nisan coşkusunun geniş ve üst düzey katılımla gerçekleştiği ilçelerden oldu. Her yaştan vatandaşın ellerinde Türk bayrakları ile yer aldığı kutlamada bağımsızlık vurgusu ve çocukların gelecek için önemi vurgulandı.

BAŞKAN ÇIRPANOĞLU 23 NİSAN'I KUTLADI

Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu'da gün boyu ilçede organize edilen programlarda bizzat yer aldı. Makam koltuğunu 23 Nisan'da çocuklara devretme geleneğine uyan Başkan Çırpanoğlu öğrencilerin hazırladıkları gösterileri de ilgi ile takip etti.

Kahramankazan ilçesinde yer alan 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Müzesi'nde Şehit Alper Kocaman İlkokulu öğrencilerinin düzenlediği gösteriyi izleyen Başkan Çırpanoğlu emeği geçenleri tebrik etti.

KAHRAMANKAZAN ÇOCUKLARI GÜLDÜ

23 Nisan Bayramının tadını her sene olduğu gibi çocuklar çıkardı. Belediye tarafından hazırlanan oyun ve eğlence programlarına aileleri ve yaşıtları ile katılan çocuklar oyunlar oynadı. Etkinliklere katılan ve aileleri ile doyasıya eğlenen Kahramankazan ilçesinde yaşayan çocuklar beraber sosyalleşme fırsatı buldu.

Ailelerde Kahramankazan Belediyesi'ne yapılan organizasyondan dolayı teşekkür etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 104. yıl dönümü ilçede güzel hatıralar bıraktı. Yaklaşan 19 Mayıs ve 30 Ağustos gibi milli bayramlarda da benzer tabloların ortaya çıkması bekleniyor. Belediye yönetiminin bu konuda hassas bir şekilde çalışması bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

YKS sınav giriş belgesi açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?