Kahramankazan Belediyesi'nden kadınlara 'İçime Ata Ata' semineri

Kahramankazan Belediyesi kadınlara yönelik seminerlerini sürdürürken bu kapsamda bu sefer duygu ve beden farkındalığını arttırmak için yeni bir program düzenlendi. Kahramankazan Belediyesi Kadınlar Lokali'nde düzenlenen seminer yoğun ilgi gördü.

Kahramankazan'da kadınlara 'İçime Ata Ata' semineri

Kahramankazan Belediyesi Kadınlar Lokali, düzenlemiş olduğu özel seminerlerle kadınların iç dünyasına dokunmaya devam ediyor. Dr. Psk. Dan. Ayşe Şule Çağlar'ın düzenlemiş olduğu seminerde kadınların kendi duygu ve beden farkındalığının arttırılması amaçlandı.

KAHRAMANKAZAN'DA KADINLARA “İÇİME ATA ATA” SEMİNERİ

Kahramankazan Belediyesi, kadınların duygu ve beden farkındalığını artırmaya yönelik seminer düzenledi. “İçime Ata Ata” başlıklı seminer, Kadınlar Lokali’nde yoğun ilgiyle gerçekleştirildi.

Kahramankazan Belediyesi'nden kadınlara 'İçime Ata Ata' semineri

Programın uzman konuğu, Dr. Psk. Dan. Ayşe Şule Çağlar, kadınların bastırılmış duygularının beden üzerindeki etkilerine dair önemli bilgiler paylaştı. Çağlar, katılımcılara hem teorik hem de pratik öneriler sunarak, sağlıklı duygu yönetiminin yaşam kalitesine katkısını vurguladı. Etkinliğe, Belediye Başkan Yardımcısı Dilşad Taş Polat, belediye meclis üyeleri Süheyla Özcü ve Güneş Karatokuş, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Semine Ersoy Baykuş ile çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımcılar, seminer boyunca hem kendilerini hem de içsel süreçlerini daha yakından tanıma fırsatı buldu.

Kahramankazan Belediyesi'nden kadınlara 'İçime Ata Ata' semineri - Resim : 2

Düzenlenen seminer hakkında değerlendirmede bulunan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, kadınların güçlenmesiyle toplumunda güçleneceğini belirterek kadınların kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamaya yönelik eğitimleri sürdüreceklerini belirtti. Başkan Çırapnoğlu amaçlarınının kadınların yaşam kalitelirini arttırmak olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER