ANASAYFA Kahramankazan Kahramankazan Belediyesi'nden öğrencilere internet desteği! 31 Ekim'e kadar başvuran ucuz interneti kapıyor

Kahramankazan Belediyesi'nden öğrencilere internet desteği! 31 Ekim'e kadar başvuran ucuz interneti kapıyor

Belediyelerce vatandaşlara çeşitli destekler sağlanıyor. Kahramankazan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre ilçede ikamet eden öğrencilere internet desteği verileceği bildirildi. Bu kapsamda internet desteği detayları da belli oldu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kahramankazan Belediyesi'nden öğrencilere internet desteği! 31 Ekim'e kadar başvuran ucuz interneti kapıyor

Ülkemizdeki enflasyon artışı ve art arda gelen zamlar her ay yeni bir zam haberine sahne oluyor. Birbiri ardına gelen zamlar vatandaşların bütçesini zorlarken özellikle artan fatura masrafları da bütçe dengesini sarmaya devam ediyor. Türkiye'de özellikle internet faturalarındaki artışlar özellikle öğrencisi bulunan haneleri zor duruma sokuyor.

Çağımızın gerekliliklerinden olan internet artık hemen her evde bulunuyor. Hem GSM operatörleri tarafından verilen hem de eve bağlatılan internete belirli bir ücret karşılığında erişim sağlanıyor. İnternet faturalarının cep yaktığı dönemde vatandaşlar en uygun paketi ararken Ankara'nın ilçe belediyeleri arasında yer alan Kahramankazan Belediyesi'nden açıklama geldi.

KAHRAMANKAZAN BELEDİYESİ'NDEN İNTERNET DESTEĞİ MÜJDESİ

Belirli şartlara bağlı olarak ihtiyaç sahiplerine çeşitli alanlarda ekonomik destek sağlanırken Kahramankazan Belediyesi de öğrencilere internet desteği sağlayacaklarını açıkladı. Kahramankazan Belediyesi'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada, ''Başkanımızdan öğrencilerimize sınırsız internet desteği'' ifadeleri ile duyurulan yeni desteğin detayları da belli oldu.

kazan.jpg

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte Kahramankazan Belediyesi'nden öğrencilere internet desteği müjdesi gelirken bu desteği alabilmek için başvuru yapılması gerektiği kaydedildi. Kahramankazan Belediyesi, ''Yeni eğitim-öğretim yılında tüm öğrencilerimize, 24 Mbps’e kadar KazanBelNet interneti sadece 190 TL'' duyurusu yaptı.

Başvuru noktasının KazanBelNet Abone Merkezi olduğunu kaydeden belediye, son başvuru tarihini de 31 Ekim 2023 olarak açıkladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da günübirlik gidip gezebileceğiniz 3 şelale

Ankara'da günübirlik gidip gezebileceğiniz 3 şelale