Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor. Okulun detayları Kahramankazan Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte Ankara’nın ve birçok ilçesinin belediyeleri, çeşitli kurslar açmaya başladı. Bunlardan biri olan Kahramankazan Belediyesi de Yaz Spor Okulu kayıtlarının başladığını duyurdu.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerini önemserken bu konudaki çalışmalarına ara vermeden devam eden Kahramankazan Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte ilçedeki vatandaşları için bir hizmete daha imza attı. Belediye, yaz tatiline giren çocukların dolu dolu bir yaz geçirmesi onları Yaz Spor Okulu’na beklediklerini açıkladı.

FUTBOLDAN GÜREŞE BİRÇOK SPOR BRANŞI YER ALIYOR

Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu kayıtları başlıyor

Kahramankazan Belediyesinin Yaz Spor Okulu bünyesinde futbol, voleybol, bocce ve güreş gibi branşlar bulunuyor. Belediye, Yaz Spor Okulu’na kayıt olan gençlerin yaz tatili boyunca spor yaparak hem eğlenmelerini hem de sağlıklı kalmalarını amaçlıyor.

Kahramankazan Belediyesi Yaz Spor Okulu’nun kayıtları ise 12 Haziran tarihinden itibaren başlıyor. 28 Haziran’a kadar sürecek kurs kayıtları Mahalle Kültür Evleri, ABB Aile Yaşam Merkezi ve Kahramankazan Belediyesi Mavi Ay Birimi gibi yerlerden yapılabiliyor.

Yaz Spor Okulu ile ilgili daha fazla detay ve kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar Kahramankazan Belediyesi’nin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarına bakılabilir.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER