Kahramankazan'da düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu ile Kahramankazan Belediyespor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları bir araya geldi. Düzenlenen yemekte yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig ekibe başarılar dilendi.
BAL TEMSİLCİSİ KAHRAMANKAZAN BELEDİYESPOR'A MORAL YEMEĞİ!
Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, Bölgesel Amatör Lig (BAL) temsilcisi Kahramankazan Belediyespor’un yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları ile düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde bir araya geldi.
Geçtiğimiz sezon Ankara Süper Amatör Lig’de rekor puanla namağlup şampiyon olan Kahramankazan Belediyespor, bu yıl mücadele edeceği Bölgesel Amatör Lig’e iddialı bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Ligin ilk haftası öncesinde Huzur Emlak sponsorluğunda düzenlenen moral ve motivasyon yemeğinde takım güç depoladı.
TAKIMDA PAROLA BELLİ: "HEDEFİMİZ NET; TFF 3 LİG’E YÜKSELMEK’’
Programda konuşan Kahramankazan Belediye Başkanı Selim Çırpanoğlu, takımın hedefinin sadece lige tutunmak değil, üst liglere yürümek olduğunu belirterek, “Geçtiğimiz sezon sahada sergilediğimiz mücadele gücünü, takım disiplinini ve kazanma alışkanlığını bu sezon da sürdürmeyi hedefliyoruz." dedi.
Başkan Çırpanoğlu takıma olan güvenlerinin tam olduğunu belirterek BAL Ligi'nde takımlarının agresif, tempolu ve hücüm ağırlıklı olarak sahada olacağını belirtti. Yeni sezonda da Kahramankazan'ın adını futbol camiasına duyurmaya devam edeceklerini belirten Başkan Çırpanoğlu ilk hedeflerinin TFF 3. Lig'e çıkmak olduğunu söyledi.